«Πελαργοί» και «Doctor Strange», από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στον «Απόλλωνα»

0
601

Με δύο ταινίες για όλη την οικογένεια, πάντα με τέλεια ψηφιακή εικόνα και ήχο, συνεχίζεται το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλωνα» στο Αίγιο. Ειδικότερα, από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, θα προβάλλονται: Στην απογευματινή προβολή 6.15-8.00 η παιδική ταινία «Πελαργοί» και στις βραδινές προβολές 8.00-10.00 και 10.00-12.00 σε πρώτη προβολή η περιπέτεια “Doctor Strange”.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

•    «Πελαργοί» (Storks), προβολή 6.15-8.00
Ο Τζούνιορ, κορυφαίος πελαργός – πωλητής, πρόκειται να πάρει προαγωγή, θέλοντας να προστατεύσει την άτσαλη και γκαφατζού Τούλιπ, θέτει κατά λάθος σε λειτουργία την εγκαταλελειμμένη μηχανή παραγωγής μωρών, η οποία γεννά ένα μη εγκεκριμένο βρέφος. Είναι ένα ασυγχώρητο λάθος, καθώς χρόνια τώρα οι πελαργοί έχουν σταματήσει να φέρνουν τα μωρά στους ανθρώπους και παραδίδουν μόνο πακέτα.
Σκηνοθεσία: Νίκολας Στόλερ
Με τις φωνές των: Θανάση Τσαλταμπάση, Λίλας Μπακλέση.
Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

•    “Doctor Strange” (α’ προβολή), ώρες 8.00-10.00 και 10.00-12.00
Κατά τη διάρκεια ενός υπαρξιακού ταξιδιού προς εύρεση γιατρικού, ο Doctor Strange απάγεται από μυστικιστική σέχτα με επικεφαλής την «Αρχαία», η οποία ισχυρίζεται ότι μπορεί να αλλοιώσει την ύλη και να επηρεάσει τη ροή της κοσμικής ενέργειας με το πνεύματος, πρόθυμη αλλά και αποφασισμένη να του μεταλαμπαδεύσει τα μυστικά της.
Σκηνοθεσία: Σκοτ Ντέρικσον
Παίζουν: Μπένεντικτ Κάμπερματς, Ρέϊτσελ Μακ Άνταμς, Τίλντα Σουΐντον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας