Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων»: Κλειστός από την Μ. Πέμπτη – Επιστροφή από Δευτέρα 25 Απριλίου με δίδυμο ταινιών

215

c'mon the beastΚλειστός θα παραμείνει από την Μεγάλη Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων».

Οι σινεφίλ θα πρέπει να κάνουν… υπομονή μέχρι την Δευτέρα 25 Απριλίου με την περιπέτεια φαντασίας «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» να εξακολουθεί να μας μεταφέρει στον αγαπημένο κόσμο της μαγείας μέχρι και την Τετάρτη 27 Απριλίου… παρέα με την ταινία «Η ζωή συνεχίζεται» με τον Χοακίν Φίνιξ (Joker) να πρωταγωνιστεί σε μία τρυφερή ιστορία για τους εύθραυστους δεσμούς ανάμεσα στα παιδιά και τους ενήλικες, το παρελθόν και το μέλλον, από τον εξαιρετικό δημιουργό Μάικ Μάιλς (Πρωτάρηδες, 20th Century Women).

Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ

Ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Μαντς Μίκελσεν) απειλεί να κατακτήσει τον έλεγχο του μαγικού κόσμου. Αδυνατώντας να τον σταματήσει μόνος του, εμπιστεύεται τον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρεντμέιν) να ηγηθεί μίας ομάδας θαρραλέων μάγων και μαγισσών και ενός φούρναρη σε μία επικίνδυνη αποστολή, όπου αντιμετωπίζουν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την διαρκώς αυξανόμενη λεγεώνα των ακολούθων του Γκρίντελβαλντ. Με το ρίσκο όμως να είναι υψηλό, πως θα μπορούσε ο Ντάμπλντορ να παραμείνει στο παρασκήνιο;

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς.
Πρωταγωνιστούν: Έντι Ρεντμέιν, Τζουντ Λο, Έζρα Μίλερ, Μαντς Μίκελσεν, Κάθριν Γουότερστον.

Διάρκεια: 142 λεπτά. Κατάλληλη άνω των 12 ετών.

Η Ζωή Συνεχίζεται

Η ζωή του Τζόνι, ενός εργένη ραδιοφωνικού παραγωγού, θα αλλάξει από τη στιγμή που θα αναλάβει να προσέξει για λίγες ημέρες τον εννιάχρονο γιο της αδελφής του.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μιλς.

Πρωταγωνιστούν: Χοακίν Φίνιξ, Γκάμπι Χόφμαν, Γούντι Νόρμαν.

Διάρκεια: 108 λεπτά. Κατάλληλη άνω των 12 ετών.

*Από την Μεγάλη Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου ο κινηματογράφος θα παραμείνει κλειστός. 

Την Δευτέρα 25 Απριλίου

18:45: Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ

21:30: Η Ζωή Συνεχίζεται

Από την Τρίτη 26 έως και την Τετάρτη 27 Απριλίου

19:15: Η Ζωή Συνεχίζεται

21:30: Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ

Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

* Ειδικά για το τριήμερο 25, 26 και 27 Απριλίου, έχετε την δυνατότητα με ένα εισιτήριο να παρακολουθήσετε δύο ταινίες (δηλαδή και την απογευματινή και την βραδινή προβολή).

Υγειονομικά πρωτόκολλα

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, θα μπορείτε να εισέρχεστε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν). Παρέα με τα άνωθεν πιστοποιητικά θα πρέπει να προσκομίσετε και αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι ανωτέρω υποχρεώσεις καταλαμβάνουν όλους τους ενηλίκους. Οι ανήλικοι από 4 ετών μέχρι και 17 υποχρεούνται να προσκομίσουν δήλωση self test του τελευταίου 24ώρου. Τέλος η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή του κοινού και την αποφυγή του συνωστισμού, καλό θα ήταν, οι θεατές, να προσέρχονται στον χώρο του κινηματογράφου τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της εκάστοτε προβολής.