“Ροβινσώνας Κρούσος” και “Ζήσε με το ρυθμό”, από την Παρασκευή 22 Απριλίου σε πρώτη προβολή στον “Απόλλωνα”

0
615

Δύο νεανικές ταινίες σε πρώτη προβολή, παρουσιάζει ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Απόλλων” στο Αίγιο, από την Παρασκευή 22 έως την Μ.Τετάρτη 27 Απριλίου. Πρόκειται για την ταινία κινουμένων σχεδίων “Ροβινσώνας Κρούσος” (προβολή 6.45-8.30) και την μουσικοχορευτική ταινία “Ζήσε με το ρυθμό” (8.30-10.15, 10.15-12.00).

Αναλυτικά:

  • “Ροβινσώνας Κρούσος” (Robinson Crusoe), ώρα 6.45-8.30

Μπορεί να ξέρετε την ιστορία αλλά δεν την ξέρετε όλη. Η νέα αυτή ταινία μας δείχνει το πώς ο Ροβινσώνας Κρούσος επιβίωσε χάρη στη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας που αποτελείται από ετερόκλητα φιλικά ζωάκια, όπως τουλάχιστον το διηγείται ο αγαπημένος παπαγάλος του πιο διάσημου ναυαγού της ιστορίας.
Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν, Βενσάν Κεστελούτ.
Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

  • “Ζήσε με το ρυθμό” (High Strung), ώρες 8.30-10.15, 10.15-12.00

Η Ρούμπι μόλις ξεκίνησε τις σπουδές της ως μπαλαρίνα σε μια περίφημη σχολή χορού της Νέας Υόρκης. Σχεδόν αμέσως συγκρούεται με τον Βρετανό βιολιστή Τζόνι, που παίζει σε διαδρόμους του μετρό για βγάλει χαρτζιλίκι, ενώ σιγά – σιγά η αρχική αντιπάθεια εξελίσσεται σε δυνατό έρωτα. Το ζευγάρι πρέπει να αντιμετωπίσει το οικονομικό πρόβλημα του Τζόνι, ο οποίος χρειάζεται επίσης και άδεια παραμονής. Όταν η Ρούντι μαθαίνει για έναν διαγωνισμό με έπαθλο 25 χιλιάδες δολάρια και πράσινη κάρτα παραμονής στη χώρα, οι δυο τους αρχίζουν να προετοιμάζονται γαι τη μεγάλη βραδιά, που μπορεί να τους αλλάξει τη ζωή.
Σκηνοθεσία: Μάικλ Ντέμιαν
Παίζουν: Keenan Kampa, Nicholas Galitzine, Jane Seymour

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας