Επιστρέφουν τα «Χαρούμενα Σαββατοκύριακα» στον Απόλλωνα με το «Σον το Πρόβατο».

0
1312

Λίγο πριν το τέλος της φετινής κινηματογραφικής σεζόν για το δημοτικό κινηματογράφο Απόλλωνα, επιστρέφουν τα «Χαρούμενα Σαββατοκύριακα» και φέρνουν μαζί τους το «Σον το Πρόβατο»! Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο τους ήρωα με είσοδο 3 ευρώ!

«Σον το Πρόβατο»: Ο Σον είναι ένα έξυπνο, άτακτο πρόβατο, που ζει με το κοπάδι του στη Φάρμα Μόζι Μπότομ και υπό την επίβλεψη του Αγρότη και του Μπίτζερ, ενός καλοπροαίρετου αλλά μη αποτελεσματικού τσοπανόσκυλου. Παρά τις προσπάθειες του Σον, η ζωή στη φάρμα τους έχει δυσκολέψει, κι ο Σον θα καταστρώσει ένα πανούργο σχέδιο: να πάρουν ρεπό. Πρέπει να προσέχετε τι εύχεστε όμως. Σύντομα τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου και οι αταξίες του Σον θα απομακρύνουν τον άμοιρο αγρότη από τη φάρμα του. Με τη βοήθεια του κοπαδιού, ο Σον θα ταξιδέψει στη Μεγάλη Πόλη για να σώσουν τον αγρότη- η αποτυχία δεν είναι η επιλογή!

Διάρκεια: 85 λεπτά

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου πραγματοποιεί διήμερο αφιέρωμα στο φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στο δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων», την Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18 Μαΐου και ώρα 20.00, με δωρεάν είσοδο για όλους.

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη 17/5 έως Τετάρτη 23/5:

«Πέμπτη 17 Μαΐου:

20.00: ” Ένα Δέντρο Θυμάται ”

21.45 : “Κωστής Παπαγιώργης, ο πιο γλυκός μισάνθρωπος”

Παρασκευή 18 Μαΐου:

20.00: “Το ταξίδι του Ορφέα”

21.15: “Ζωγραφίζοντας…”

21.45: ” Ζητείται διέξοδος “

Σάββατο 19/5 έως Κυριακή 20/5:

  • «Σον το Πρόβατο», στις 17:00 – είσοδος 3 ευρώ

 *Την Κυριακή 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από τη χορωδία του 1ου και 6ου Δημοτικού με τίτλο «Ο Αρχάγγελος της Κρήτης», αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη.

       

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας