Στο Αίγιο την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, σε προβολή της ταινίας του “Ουζερί Τσιτσάνης”

0
655

Μεγάλη τιμή για το Αίγιο αποτελεί η επιλογή του Δημοτικού Κινηματογράφου “Απόλλωνα” για την παρουσία του γνωστού σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη, ο οποίος θα βρεθεί στην πόλη την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα για την προώθηση της νέας του ταινίας “Ουζερί Τσιτσάνης”.

Ο κ. Μανουσάκης θα επισκεφθεί το Αίγιο προσκεκλημένος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με την αφορμή της προβολής της πολυαναμενόμενης ταινίας του στον “Απόλλωνα”. Πρόκειται για την πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου σε όλη τη χώρα και φυσικά και στο Αίγιο.

Με επίκεντρο έναν απαγορευμένο έρωτα και φόντο την υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη, ο έμπειρος σκηνοθέτης ξετυλίγει μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης  με την  μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη να υπογραμμίζει την εξέλιξη.

Τον εμβληματικό δημιουργό υποδύεται ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία), ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν ο Χάρης Φραγκούλης (Γιώργος), η Βασιλική Τρουφάκου (Λέλα) και η πρωτοεμφανιζόμενη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη (Εστρέα). Το εντυπωσιακό μωσαϊκό χαρακτήρων συμπληρώνουν οι Γιάννης Στάνκογλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μαρία Καβουκίδου, Μιχάλης Αεράκης, Ξανθή Γεωργίου, Γιάννης Αϊβάζης, Θοδωρής Αντωνιάδης και ο Λάκης Κομνηνός με τον Αλμπέρτο Εσκενάζη.

Το «Ουζερί Τσιτσάνης» είναι ένα ταξίδι στην ιστορία με προορισμό έναν μεγάλο έρωτα και αφετηρία τις δημιουργίες του Βασίλη Τσιτσάνη υπό τα νέα ηχητικά σχήματα του Θέμη Καραμουρατίδη, που ντύνει την ταινία με καινούριες ενορχηστρώσεις αγαπημένων τραγουδιών αλλά και με νέα πρωτότυπα μουσικά ακούσματα.

http://www.youtube.com/watch?v=wC9YXGuq5TQ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας