“Το μικρό ψάρι”, από την Κυριακή του Πάσχα μέχρι την Τετάρτη 23 Απριλίου στον “Απόλλωνα”

773

Την περίφημη ταινία του Γιάννη Οικονομίδη “Το μικρό ψάρι” προβάλλει ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Απόλλων” στο Αίγιο, από την Κυριακή του Πάσχα έως την Τετάρτη 23 Απριλίου, με ώρες προβολών 7.30-10.00 και 10.00-12.30.

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το Φεβρουάριο συμμετέχοντας στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και απέσπασε πολύ θερμές κριτικές. Στην ταινία παίζει και η αιγιώτισσα ηθοποιός Μαρία Καλλιμάνη.

Στο “Μικρό Ψάρι”, ένας επαγγελματίας δολοφόνος αποφασίζει να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς σε μια σκοτεινή, ατμοσφαιρική περιπέτεια. Ο Στράτος τη νύχτα εργάζεται σε βιοτεχνία αρτοποιίας, ενώ την ημέρα εκτελεί συμβόλαια θανάτου. Μαζεύει χρήματα για την απόδραση του Λεωνίδα, του ανθρώπου που τον έσωσε, όσο ο ίδιος ήταν στη φυλακή. Του χρωστάει τη ζωή του και ο Στράτος δεν θέλει να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Στην πορεία, όμως, ο Στράτος συνειδητοποιεί ότι έχει περισσότερες οφειλές από όσες νόμιζε. Καταστρώνει ένα νέο, λεπτομερές σχέδιο, μια ακόμα αποστολή.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης. Παίζουν: Βαγγέλης Μουρίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Πέτρος Ζερβός, Γιάννης Τσορτέκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μαρία Καλλιμάνη, Πόπη Τσαπανίδου.

**Ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Απόλλωνας” θα παραμείνει κλειστός από τη Μ.Πέμπτη έως το Μ.Σάββατο. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Δείτε το trailer της ταινίας