“Χόμπιτ: Η ερημιά του Νοσφιστή”, από την Πέμπτη 9/1 στον “Απόλλωνα”

811

Η ταινία “Χόμπιτ: Η ερημιά του Νοσφιστή” (The Hobbit: The desolation of Smaug) θα προβάλλεται στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο Αίγιο, από την Πέμπτη 9 έως την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, σε ώρες προβολών 6-9 και 9-12.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: Στη ταινία “ΧΟΜΠΙΤ: Η ΕΡΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΦΙΣΤΗ” ξαναβρίσκουμε τον Μπίλμπο Μπάγκινς, ο οποίος μαζί με τον Γκάνταλφ και δεκατρείς νάνους, συνεχίζουν το ταξίδι τους για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Έρεμπορ. Έχοντας καταφέρει να επιβιώσουν από το ξεκίνημα κιόλας του αναπάντεχου ταξιδιού τους, οι ήρωες κινούνται Ανατολικά έχοντας να αντιμετωπίσουν στην πορεία τους τον Μπέορν (Beorn), με την τρομακτική ικανότητα να αλλάζει δέρμα αλλά και γιγαντιαίες θανατηφόρες αράχνες. Όταν θα φτάσουν τελικά στο Μοναχικό Βουνό (Lonely Mountain) θα έρθουν αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους εφιάλτη…

Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον. Πρωταγωνιστούν: Μάρτιν Φρίμαν, Ίαν Μακ Κέλεν, Κέιτ Μπλάνσετ, Ελάιτζα Γουντ, Άντι Σέρκις, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Εβανζτελίν Λίλι, Ορλάντο Μπλουμ, Ρίτσαρντ Άρμιταζ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Έινταν Τέρνερ, Κρίστοφερ Λι.