Η Ανδρέου Λόντου «ρόκαρε» με τους 15 50 στο πάρτυ της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.!

0
21

15 50-1Μια «εκρηκτική» εμφάνιση πραγματοποίησε το Αθηναϊκό συγκρότημα 15 50 την Παρασκευή 27 Μαΐου στον πεζόδρομο της Ανδρέου Λόντου στο Αίγιο, στο Street Party που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας.

15 50-2Κόσμος, κάθε ηλικίας, διασκέδασε ακούγοντας τραγούδια αγαπημένα από την πλούσια δισκογραφία του συγκροτήματος, αλλά και διασκευές διαχρονικών επιτυχιών από την Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή. Rock, Pop και έντεχνη μουσική των δεκαετιών 60’s, 70´s, 80’s μέχρι το σήμερα, ενθουσίασαν το κοινό, που έδωσε βροντερό παρόν, «αγκαλιάζοντας» έτσι την πρωτοβουλία που είχε η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. και αποθεώνοντας το Αθηναϊκό συγκρότημα 15 50, που είναι άλλωστε γνωστό για την εκρηκτική του σκηνική παρουσία και την διάθεση Party που δημιουργεί σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση.

15 50-4Οι φωτιές που έβγαλε από την κιθάρα του μεταφορικά αλλά και… κυριολεκτικά ο captain των 15 50, ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου, οι εξαιρετικές ερμηνευτικές ικανότητες του Frontman Μηνά μαζί με τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει τον κόσμο και να τον κάνει να συμμετέχει ενεργά, καθώς και η εξαιρετική παρουσία της Φανής Μελεμενή, μιας νέας πολλά υποσχόμενης παρουσίας που ξεχώρισε στο «Voice 2022», ήταν μερικά από τα στοιχεία που συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία μάλιστα είχε και μία μεγάλη έκπληξη, καθώς στην σκηνή ανέβηκε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος για να ερμηνεύσει ένα τραγούδι παρέα με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος.

Παρών και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου κ. Γιώργος Γκιώνης, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση με την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά. Η κα Τσουκαλά στο χαιρετισμό της μίλησε για το πως η δημοτική αρχή αγκαλιάζει την ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως αυτή έχει εκφραστεί πολύ πετυχημένα με τις παρεμβάσεις στην Ανδρέου Λόντου και υποσχέθηκε και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις σε σημεία και γωνιές της Αιγιάλειας.

15 50-3