Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής ταινιών στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» με 200 ταινίες απ’ όλο τον κόσμο

229

festivalTo 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» ανακοινώνει το πέρας της διαδικασίας υποβολής ταινιών.

AFF2-POSTERΗ συμμετοχή δημιουργών από όλο τον κόσμο ξεπέρασε τις προσδοκίες της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ. 200 ταινίες από 37 χώρες συνθέτουν την εικόνα μιας διεθνούς διοργάνωσης που φέρνει στη βόρεια Πελοπόννησο τη μαγεία των ταινιών μικρού μήκους από όλο τον πλανήτη.

Διπλάσιες συμμετοχές από την περσινή πρώτη διοργάνωση, με δημιουργούς από κάθε γωνιά της υφηλίου. Ελλάδα, Ιαπωνία, Βραζιλία, Ιράν και δεκάδες άλλες χώρες, με την πλειοψηφία των συμμετοχών να προέρχεται από την ευρωπαϊκή ήπειρο.

aigio-film-festivalΟι ταινίες που θα επιλεχθούν, θα προβληθούν στις 19-25 Ιουνίου στον Κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου στο Αίγιο.

Το φεστιβάλ αποτελείται από τέσσερα διαγωνιστικά τμήματα (Διεθνές Διαγωνιστικό Μυθοπλασίας, Διεθνές Διαγωνιστικό Ντοκιμαντέρ, Εθνικό Σπουδαστικό, Διεθνές Διαγωνιστικό Animation) και οι ταινίες που θα συμμετάσχουν σε αυτά θα ανακοινωθούν προσεχώς!