Ο Μάριος Φραγκούλης στο Αρχαίο Θέατρο της Αιγείρας στην πανσέληνο του Ιουλίου

1104

Ένα από τα πιο σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα του καλοκαιριού, θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Θέατρο της Αιγείρας με τη συναυλία που θα δώσει υπό το φως της πανσελήνου, στις 17 Ιουλίου και ώρα 20:30, ο Μάριος Φραγκούλης.

Ο χώρος του ιστορικού μνημείου της Αιγείρας, η ύπαρξη του οποίου χρονολογείται από τον 3ο αιώνα π.Χ και ο οποίος έγινε επισκέψιμος για το κοινό τα τελευταία χρόνια, φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό γεγονός προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες.

Αυτό το καλοκαίρι, την ημέρα της πανσελήνου του Ιουλίου και με το φως του φεγγαριού να φωτίζει το ιστορικό θέατρο με θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, ο Μάριος Φραγκούλης προσκαλεί το κοινό για μια «βόλτα» στη «Γαλάζια Λίμνη» του, που είναι ο τίτλος της νέας του δισκογραφικής δουλειάς. Νέα τραγούδια υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου αλλά και αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο, θα συνθέσουν μια ιστορία με κινηματογραφική πλοκή που θα συναρπάσει. Συμμετέχει και η Μυρτώ Βασιλείου.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ – ΤΙΜΗ 10 ΕΥΡΩ

Το ενδιαφερόμενο κοινό μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από τα εξής σημεία:

  • Βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη», Αίγιο
  • Βιβλιοπωλείο “Νόημα” στην Ακράτα.
  • Κατάστημα «Μαντάμ Σουσού – Χειροποίητα Κοσμήματα», στην Ακράτα

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Για την εξυπηρέτηση του κοινού που επιθυμεί να μεταβεί στο Αρχαίο Θέατρο για να παρακολουθήσει την μουσική συναυλία, θα δρομολογηθεί λεωφορείο στην ακόλουθη γραμμή και με τιμή εισιτηρίου 7 € μετ’ επιστροφής:

  • Αναχώρηση: Οδός Κανελλοπούλου έναντι Εφορείας – parking Σκλαβενίτη, Αίγιο – Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας: ώρα αναχώρησης 19.15 μ.μ.
  • Επιστροφή: Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας – Οδός Κανελλοπούλου έναντι Εφορείας – parking Σκλαβενίτη: ώρα αναχώρησης περίπου στις 23:00 μετά τη λήξη της μουσικής συναυλίας.

Ο αριθμός των λεωφορείων που θα δρομολογηθούν θα εξαρτηθεί από τις κρατήσεις θέσεων που θα συγκεντρωθούν. Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε κράτηση θέσης, πρέπει να καταβληθεί προκαταβολικά το αντίτιμο του εισιτηρίου (7 € το άτομο με επιστροφή), ενώ σε περίπτωση μη εκτέλεσης του δρομολογίου επιστρέφεται το αντίτιμο του εισιτηρίου. Πληροφορίες – κρατήσεις στο ταξιδιωτικό γραφείο: Mattheos Tours, Ταξιαρχών 32, Αίγιο και στο τηλέφωνο: 26910 21222

Συνδιοργάνωση: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, Αντιδημαρχία Αιγείρας – Ακράτας, Τοπική Κοινότητα Αιγών, Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγών – Βλοβοκάς «ο Βράχος», Φιλοπροοδευτικός και Εκπολιτιστικός Όμιλος Βλοβοκάς «Η Ομόνοια».