Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Έλλης Πασπαλά στο Αρχαίο θέατρο της Αιγείρας

845

Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η ερμηνεία της Έλλης Πασπαλά θα ταξιδέψουν το κοινό που θα επισκεφθεί το Αρχαίο Θέατρο της Αιγείρας, σε ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα και αρώματα Ανατολής και Δύσης. Το ιστορικό μνημείο, υποδέχεται δυο μοναδικές προσωπικότητες σε μια συνεργασία με γυναικεία ματιά, ευαισθησία και διάθεση, όπου η κάθε μια δίνει το δικό της ξεχωριστό στίγμα.

Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης μετατέθηκε για τη Δευτέρα 6 Αυγούστου και ώρα 20:30 στον αρχαιολογικό χώρο, λόγω αναβολής.

Πληροφορίες για έκδοση εισιτηρίων

Ενημερώνουμε το κοινό ότι όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια και θέλουν να τα κρατήσουν, είναι σε ισχύ και για τη νέα ημερομηνία εφόσον το επιθυμούν.

Όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την συναυλία την νέα ημερομηνία, μπορούν να παρουσιαστούν στα σημεία προπώλησης και να παραδίδουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους έτσι ώστε να επιστρέφεται το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.

Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά στα εξής σημεία:

  • Βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη», Αίγιο.
  • Βιβλιοπωλείο “Νόημα” Ακράτα.

Τιμή εισιτηρίων: 10 € και μειωμένο: 8 € (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, παιδικό μέχρι 12 ετών, ΑΜΕΑ)

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Για την εξυπηρέτηση του κοινού που επιθυμεί να μεταβεί στο Αρχαίο Θέατρο για να παρακολουθήσει την μουσική συναυλία, θα δρομολογηθεί λεωφορείο στην ακόλουθη γραμμή και με τιμή εισιτηρίου 6 € μετ’ επιστροφής:

Αναχώρηση: Οδός Κανελλοπούλου έναντι Εφορείας – parking Σκλαβενίτη, Αίγιο – Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας: ώρα αναχώρησης 19.15 μ.μ.

Επιστροφή: Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας – Οδός Κανελλοπούλου έναντι Εφορείας – parking Σκλαβενίτη: ώρα αναχώρησης περίπου στις 23:00 μετά τη λήξη της μουσικής συναυλίας.

Ο αριθμός των λεωφορείων που θα δρομολογηθούν θα εξαρτηθεί από τις κρατήσεις θέσεων που θα συγκεντρωθούν. Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε κράτηση θέσης, πρέπει να καταβληθεί προκαταβολικά το αντίτιμο του εισιτηρίου (6 € το άτομο με επιστροφή). Πληροφορίες-κρατήσεις στο ταξιδιωτικό γραφείο: ΣΓΟΥΡΑΔΙΤΗΣ TOURS, Μητροπόλεως 75, Αίγιο και στο τηλέφωνο 26910-61100.

Συνιστάται οι ενδιαφερόμενοι να φτάσουν έγκαιρα στο χώρο και να έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από τα σημεία προπώλησης για να αποφευχθεί η όχληση στον αρχαιολογικό χώρο.

Συνδιοργάνωση: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, Αντιδημαρχία Αιγείρας – Ακράτας, Τοπική Κοινότητα Αιγών, Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγών – Βλοβοκάς «ο Βράχος», Φιλοπροοδευτικός και Εκπολιτιστικός Όμιλος Βλοβοκάς «Η Ομόνοια».