Ευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin 8-11 Iουνίου στο Αίγιο

285

Η Ευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin διοργανώνεται από το Africa Twin Club Hellas, με την συνεργασία της Παναιγιάλειας Λέσχης Μοτοσυκλέτας (ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ), με τη ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυση της λέσχης του Africa Twin για να εορταστεί η 30χρονη διαρκής παρουσία στο χώρο του μοτοσυκλετισμού με φίλους μοτοσικλετιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η οικονομική και υλικοτεχνική συνδρομή του Δήμου Αιγιαλείας που παρέχεται μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) καθώς και η οικονομική ενίσχυση της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είναι ουσιαστική για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και  υπάρχει η βεβαιότητα ότι με την πολύτιμη βοήθεια όλων  θα διοργανωθεί μια άρτια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη στην πόλη.

Η περιοχή του Αιγίου που επιλέχθηκε για την εκδήλωση είναι οδικώς προσβάσιμη από τα βόρεια και τα νότια τμήματα της Ελλάδας καθώς και από το εξωτερικό μέσω των λιμανιών της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας για όσους ταξιδιώτες επιλέξουν τη θαλάσσια οδό. Είναι μια πόλη που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες του επισκέπτη καθώς βουνό και θάλασσα μπορούν να συνδυαστούν, προσφέροντας μάλιστα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, καλοπέρασης και περιπέτειας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους κατοίκους του Αιγίου και εννοείται πάντα με τον κατάλληλο μοτοσυκλετιστικά εξοπλισμό όπου χρειάζεται.

 

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Πέμπτη 8 Ιουνίου
Η γραμματεία θα έχει στηθεί από το μεσημέρι στον χώρο του Φάρου, στην παραλία του Αιγίου για την υποδοχή των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.

 Παρασκευή 9 Ιουνίου

Θα γίνουν δυο εκδρομές σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

1) Εκδρομή στον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών (ασφάλτινη διαδρομή) με αναχώρηση από την προβλήτα του φάρου στο Αίγιο στις 9.00.

2) Εκδρομή στην ορεινή Αχαΐα – Κορινθία (διαδρομή ασφάλτινη και χωμάτινη) με αναχώρηση από την προβλήτα του φάρου στο Αίγιο στις 9.30.

Το απόγευμα μετά τις 20:00 ξεκινάει η συγκέντρωση στο Κάμπινγκ TSOLIS για μια ζωντανή βραδιά με παραδοσιακή λαϊκή μουσική.

Σάββατο 10 Ιουνίου

1) Εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία (ασφάλτινη διαδρομή) με αναχώρηση από την προβλήτα του φάρου στο Αίγιο στις 9.00.

2) Εκδρομή στην ορεινή Αχαΐα (διαδρομή ασφάλτινη και χωμάτινη) με αναχώρηση από την προβλήτα του φάρου στο Αίγιο στις 9.30.

 

Μετά τις 20:00 ξεκινάει η συγκέντρωση στο φάρο για να ακολουθήσει ροκ συναυλία με το συγκρότημα των SEVEN ELEVEN το βράδυ του Σαββάτου.

Κυριακή 11 Ιουνίου

Το πρωί της Κυριακή και ώρα 11:00 αποχαιρετιστήριο πάρτι στην περιοχή “Μάτι” στην παραλία Άκολης, δίπλα στο Γήπεδο του Beach Volley.