Μια εξαιρετική ερμηνεία επιφύλασσε η Ρίτα Αντωνοπούλου για το κοινό της Αιγιάλειας

669

Η παραλία των Σελιανιτίκων αποτέλεσε το χώρο για μια εξαιρετική συναυλία από τη Ρίτα Αντωνοπούλου και το Θοδωρή Οικονόμου. Το μουσικό ντουέτο «μάγεψε» τους παρευρισκόμενους και τους χάρισε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ένταση και συναισθήματα.

Τραγούδια που έχει αγαπήσει το κοινό, αποδόθηκαν με έναν ξεχωριστό τρόπο με την χαρακτηριστική ερμηνεία της Ρίτας Αντωνοπούλου και τη συνοδεία στο πιάνο του Θοδωρή Οικονόμου. Διασκευές από το Μάνο Χατζιδάκη έως τον Θεοδωράκη, τον Μικρούτσικο και τον Αγγελάκα μέσα από ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό πρίσμα, που κράτησαν  αμείωτο το ενδιαφέρον του πλήθους που είχε κατακλύσει το χώρο της συναυλίας.

Η μοναδική αυτή συναυλία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 20 Ιουλίου, στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2018» που περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων σε όλη την περιοχή του δήμου Αιγιαλείας και είναι δωρεάν για το κοινό.

Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Ασημίνα Μπορούσα που, εκτός των άλλων, υπογράμμισε την ύπαρξη του πλήθους των  εκδηλώσεων που περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. .