Οι Passepartout ξεσήκωσαν το Διακοπτό!

413

Μια βραδιά γεμάτη κέφι και αγαπημένες μελωδίες επιφύλασσε το μουσικό συγκρότημα Passepartout, στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Διακοπτού, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2021 της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου.

Η νεανική μπάντα ξεσήκωσε το κοινό με αγαπημένα τραγούδια και ένα ευρύ ρεπερτόριο, που συνδύαζε ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Οι Passepartout με πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα που ικανοποίησε κάθε γούστο και χάρισαν μια ψυχαγωγική εμπειρία στο κοινό, που ακόμη και τηρώντας τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα συμμετείχε ενεργά.

Η Passepartout band έχει συμμετάσχει σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με πολλά ονόματα. Τα είδη της μουσικής που παίζει είναι ποπ, ροκ, ντίσκο, ροκ εν ρολ, δεκαετίες 70’ς και 90’ς από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, λαϊκό – έντεχνο πρόγραμμα.

Η μπάντα είναι σε περιοδεία φέτος όπως και κάθε καλοκαίρι και ετοιμάζεται για μια μεγάλη συνεργασία στην Αθήνα.

Στη συναυλία παραβρέθηκε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού κ. Σπήλιος Ρουφογάλης, μέλη του τοπικού συμβουλίου και πλήθος κόσμου.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2021 συνεχίζεται με σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε όλη την επικράτεια του Δήμου Αιγιαλείας.