ΔΗΚΕΠΑ: Έκοψαν την πίτα τους οι εθελοντές της Ομάδας Α΄

0
597

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η εθελοντική ομάδα Α΄της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, με την παρουσία αρκετών εθελοντών, φίλων και μελών του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΠΑ.

Οι εθελοντές αποτελούν ένα ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι της επιχείρησης και αποδεικνύουν καθημερινά πως η αγάπη και το μεράκι για τον πολιτισμό και την κοινωνική πρόνοια, μπορούν να κάνουν μικρά και μεγάλα θαύματα, με την κοινωνία εν γένει να οφελείται τα μάλα.

Στη σύντομη ομιλία της, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κα Βάσω Ψυχράμη, ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές για κάθε μικρή και μεγάλη βοήθεια που παρέχουν ανάλογα με τις δυνατότητες και δεξιότητές τους και ευχήθηκε, το νέο έτος να είναι ακόμα πιο δημιουργικό. Παράλληλα, κάλεσε όποιον Αιγιαλέα επιθυμεί να προσφέρει, να έρθει σε επικοινωνία με τη ΔΗΚΕΠΑ, η οποία στο άμεσα προσεχές διάστημα θα μεταφέρει τις υπηρεσίες της στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Το φλουρί της πίτας, που αντιστοιχούσε σε ένα καλαίσθητο γούρι, προσφορά του κοσμηματοπωλείου “Κλωνής”, κέρδισε η εθελόντρια της ομάδας Α΄, θεατρολόγος κα Ιωάννα Στεφανάτου.

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας, οι εθελοντές ξεναγήθηκαν στην έκθεση με τις σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων, που φιλοξενείται στο χώρο μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο ΕΚΑΜΕ.

Δείτε φωτογραφίες

[widgetkit id=73]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας