Εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στα Ψηλαλώνια-Κάθε μέρα και μια έκπληξη!

0
574

Χριστουγεννιάτικο Πάρκο

Με την παρουσία πολλών φίλων, κυρίως μικρής ηλικίας, ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στα Ψηλαλώνια, που στήθηκε με τις φροντίδες του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗΚΕΠΑ και θα αποτελέσει, τις γιορτινές μέρες, ένα “στέκι” για ατέλειωτο παιχνίδι και χαρά.

 

Παρ’όλο το τσουχτερό κρύο, αρκετοί ήταν οι Αιγιαλείς που έκαναν τη βόλτα τους, ενώ οι μικροί της παρέας επιδόθηκαν σε ζαχαροπλαστικές δημιουργίες και παιχνίδια, ενώ η Φιλαρμονική Αιγίου έδωσε ρυθμό παίζοντας γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Όσα παιδιά συμμετείχαν στο ομαδικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής «Κόκκινοι Σκούφοι και Γλυκές Νιφάδες» δημιούργησαν ένα μεγάλο, παραμυθένιο χωριό από ζάχαρη και καραμέλες με την ευγενική προσφορά και επιμέλεια των Αρτοζαχαροπλαστείων «ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ».

[widgetkit id=70]

Μικρά ξύλινα εκθεσιακά περίπτερα φιλοξενούν καλλιτεχνικές δημιουργίες συμπολιτών, ενώ το Σπίτι της Αγάπης περιμένει τις προσφορές των δημοτών σε ρούχα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιχνίδια και άλλα, σε συνεργασία με το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγίου. Τα παιδιά, επίσης, θα μπορούν να γράφουν και να ταχυδρομούν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη. Όπως τόνισε η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κα Βασιλική Ψυχράμη, κάθε μέρα θα περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους διάφορες εκπλήξεις, που θα ανακοινώνονται έγκαιρα από τον τοπικό Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας