Πλήθος κόσμου στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Αγίας Λαύρας

2246

Με μικρούς και μεγάλους γέμισε η πλατεία Αγίας Λαύρας την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από το Δήμο Αιγιαλείας και τη ΔΗ.ΚΕΠ.Α., σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες της πλατείας.

Η εκδήλωση ανέβασε το εορταστικό κέφι, με εντυπωσιακούς ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, facepainting, εργαστήριο χειροτεχνίας, κέρασμα παγωτού και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από dj, να χαρίζουν χαμόγελα σε όλους.

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και αντιδήμαρχος κα Διαμάντω Βασιλακοπούλου- Καρτσωνάκη, έδωσε τον εορταστικό τόνο, αναφέροντας: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενη και συγκινημένη είμαι. Μετά από πολύ καιρό ξαναστολίσαμε την πλατεία μας. Έχουμε πολλές εκδηλώσεις στα Ψηλαλώνια, στην Πλατεία Αγ. Λαύρας, στους πεζόδρομους, εκδηλώσεις για όλους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως και τους συμπολίτες μας που έχουν προβλήματα και πρέπει να τους βοηθήσουμε. Ο Δήμος βοηθάει αλλά θα παρακαλούσα πολύ κι ο καθένας από εσάς να σκεφθεί κάποιον που ξέρει ότι έχει ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τα μαγαζιά που είναι γύρω από την πλατεία. Έχουν περάσει πολλά, έχουν δείξει κατανόηση και γι’ αυτό και κάνουμε αυτή την εκδήλωση μαζί, κι αυτό δείχνει ότι είμαστε πάντα δίπλα στον πολίτη. Σας εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος καλωσόρισε το κοινό που είχε κατακλύσει την πλατεία:  “Καλώς ήρθατε στη πλατεία μετά από τόσο καιρό και θέλω, όπως σας είχα πει και στο παρελθόν, να την έχουμε σαν σημείο συνάντησης, σαν σημείο αναφοράς της πόλης μας. Θα κάνουμε εδώ εκδηλώσεις, όσο μπορούμε παραπάνω, κι αυτή είναι η αρχή σήμερα όλων αυτών των δραστηριοτήτων που θέλουμε να κάνουμε με το καλό από τον επόμενο χρόνο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους ότι καλύτερο, στον καθένα προσωπικά και στην οικογένεια του, ειρήνη, ευτυχία, προκοπή, πρόοδο και να είμαστε πάντα εδώ να διασκεδάζουμε».

Μετά  τη φωταγώγηση του δέντρου ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τον Βασίλη Σκανδάμη και τον Μιχάλη Βασιλείου, που κατάφεραν να «ζεστάνουν» τον κόσμο, παρά το τσουχτερό κρύο. Σειρά έχει η εκδήλωση έναρξης του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.