«Μελωδίες, χρώματα και άρωμα καλοκαιριού στα «Ψηλά Αλώνια»

545

Με ένα μοναδικό τρόπο και με «άρωμα από τα παλιά», ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2021 από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας. Παρά την πολύ υψηλή θερμοκρασία, η πλατεία Υψηλών Αλωνίων γέμισε από χαρούμενες μελωδίες από τα Χορωδιακά Σύνολα της ΔΗ.Κ.ΕΠΑ. το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιουνίου.

Η  γραφική πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, με θέα στον Κορινθιακό και το πανέμορφο κιόσκι της, «πλημμύρισε» με τη φωνή των παιδιών, από τα το τμήμα Μουσικών παιχνιδιών και τα Χορωδιακά σύνολα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., τα οποία «ταξίδεψαν» το κοινό με μελωδικά τραγούδια, θυμίζοντας καλοκαίρια της ανεμελιάς.

Την παρουσίαση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος που τόνισε την σημασία της ενεργής συμμετοχής παιδιών και νέων της Αιγιάλειας σε πολιτιστικές δράσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α κα Μαρία Τσουκαλά, κήρυξε την έναρξη ενός γεμάτου από εκδηλώσεις πολιτιστικού καλοκαιριού και εξήρε την πολυάριθμη και δημιουργική παρουσία των παιδιών στα μουσικά τμήματα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Επίσης, η κα Τσουκαλά ευχαρίστησε την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ουσιαστική βοήθεια στις φετινές εκδηλώσεις, με τη διοργάνωση αρκετών και ξεχωριστών δράσεων, σε όλη την επικράτεια του δήμου Αιγιαλείας. Τέλος η μουσικός και υπεύθυνη των μουσικών τμημάτων της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μπέσσυ Νάσση ευχαρίστησε γονείς και παιδιά για το μεγάλο μεράκι και την αγάπη που δίνουν συμμετέχοντας στα μουσικά τμήματα.

Η συνέχεια των εκδηλώσεων του πολιτιστικού καλοκαιριού περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Περισσότερα εδώ:

https://dikepaigialeias.gr/nea-kai-anakoinoseis/deltia-typou/politistiko_kalokairi_2021/

https://www.facebook.com/DimotikiKoinofelisEpixeirisiAigialeias/videos/331346711734782