Δύο βραδιές λαϊκού τραγουδιού με τους «Μινόρε Παράπονο»

540

Δύο συναυλίες της γνωστής πατρινής κομπανίας «Μινόρε Παράπονο» θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 13 Αυγούστου στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2020. Λόγω των ειδικών συνθηκών του φετινού καλοκαιριού, η είσοδος θα είναι ελεύθερη, όμως μόνο για καθήμενους.

Στις 7 Αυγούστου, στην Παραλία Σελιανιτίκων και ώρα 21:00, οι «Μινόρε Παράπονο» θα παρουσιάσουν «Τα Λαϊκά του Ελληνικού Κινηματογράφου» σε ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό σετ με μελωδίες  από τις ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου. Την ίδια ώρα, στις 13 Αυγούστου, στην Παραλία Ελαιώνα, το πρόγραμμά τους «7+… Τραγούδια θα σου πω», θα ξεσηκώσει το κοινό με τις ευφάνταστες και με μεράκι διασκευές λαϊκών επιτυχιών.

ΟΙ ΜΙΝΟΡΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό, με την ακρίβεια στον τρόπο παιξίματος και τις καινοτόμες τροποποιήσεις τους. Αυτά τους ξεχωρίζουν , με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ένα ενεργό σχήμα συνεχώς από την ώρα της δημιουργίας τους κάνοντας εμφανίσεις το χειμώνα σε μουσικές σκηνές και το καλοκαίρι διάφορες συναυλίες ανά την  χώρα, αλλά επίσης και να τους έχουν προσκαλέσει να παίξουν σε Αθηναϊκές  μουσικές σκηνές, αλλά και να καλύψουν και την Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Οι μινόρε παράπονο είναι οι:

Βασιλική Λοτσάρη: Φωνή

Γιώργος Σταυρόπουλος: Κιθάρα, Φωνή

Θανάσης Αβραμόπουλος: Μπάσο

Νίκος Φορλίδας: Κρουστά

Γαβρίλης Μπιρλής: Μπουζούκι

Χρήστος Καμπέρος: Ακορντεόν, Ενορχήστρωση

Γιάννης Μπέμπελης Ηχολήπτης