Ένα πλούσιο αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου από τη Ζωή Παπαδοπούλου στο Γυμνάσιο – Λύκειο Διακοπτού

719

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α και η Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού παρουσιάζουν τη Ζωή Παπαδοπούλου στο «Πήρα απ’ τη νιότη χρώματα», ένα πλούσιο αφιέρωμα στη μεγάλη στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Το Σάββατο 8 Αυγούστου, στις 21:00, το Γυμνάσιο-Λύκειο Διακοπτού, θα πλημμυρίσει από υπέροχες μελωδίες και αξέχαστους στίχους, που θα ταξιδέψουν το κοινό και θα αφήσουν το παντοτινό αποτύπωμά τους.

Η Ζωή Παπαδοπούλου παρέα με τον Γιάννη Δαμιανίδη στο πιάνο, τον Βαλάντη Καμπουρελάκο στην κιθάρα, και τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στην ενορχήστρωση, θα ανακαλύψουν, μέσα από τους ιδιαίτερους στίχους, αλλά και τις μοναδικές μουσικές, τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, της γυναίκας που έγραψε ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι.

Ήρεμη δύναμη, με άποψη και θέση για το τραγούδι και τη ζωή, η Ζωή Παπαδοπούλου, Θεσσαλονικιά βέρα, έχει βρει ήδη τη θέση της στη μουσική σκηνή. Πολλά χρόνια σταθερής πορείας στο τραγούδι, επιτυχημένες συνεργασίες και επιλογές ουσίας, δίνουν το στίγμα της Ζωής Παπαδοπούλου.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Πασχάλης Τερζής,ο Γιάννης Πάριος, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μακεδόνας είναι οι καλλιτέχνες που εμπιστεύτηκαν τη φωνή και το ταλέντο της και υποστήριξαν ο καθένας ξεχωριστά τις επιλογές της.

Αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι που παντρεύει μοναδικά το χθες με το σήμερα και φέρνει στο νου περασμένες αγάπες μην το χάσετε! Να είστε εκεί!

Χορηγός: Market In

Εισοδος Ελεύθερη με δωρέαν πρόσκληση
Περιορισμένη χωρητικότητα

Διάθεση Προσκλήσεων:

Market in – Διακοφτού, τηλ. επικ. :2691 042588

Φούρνος Ξυνός Αλέξιος – Διακοπτό, τηλ. επικ.:

Πως να έρθετε: https://goo.gl/maps/s6WUevfv76iFfzRo9