«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» – ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ιουλίου-Αυγούστου

12190

Στη δημοσιότητα έδωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.) το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Ιουλίου-Αυγούστου για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023».

Summer-2023-JULY-posterΣε αυτό, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνονται οι Ημέρες Θεατρικών Συναντήσεων στο «Γ. Παππάς» από 1η έως 10 Ιουλίου, το Sunset Festival το διήμερο 7 και 8 Ιουλίου στην παραλία Αιγίου, το Aigio Music Festival από 14 έως 23 Ιουλίου, το 5ο ετήσιο αντάμωμα φίλων μοτοσυκλέτας το τριήμερο από Παρασκευή 14 έως Κυριακή 16 Ιουλίου, παιδικές και θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, καθώς και κινηματογραφικές προβολές, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Επίσης, συμπεριλαμβάνονται συναυλίες με τους Γιάννη Κότσιρα – Πάνο Μουζουράκη στο υπαίθριο θέατρο «Γ. Παππάς» και με τον Γιάννη Σαββιδάκη στην Ακράτα, την έναρξη του Φεστιβάλ «Οινοξένεια», αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, παραστάσεις Καραγκιόζη, καθώς και κινηματογραφικές προβολές, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Summer-2023-AUGUST-NEW (2)