Τραμπολίνο, θέατρο, μουσική και γλυκιές εκπλήξεις, το τελευταίο τριήμερο του Πάρκου των Χριστουγέννων!

0
573

Με κεφάτες εκδηλώσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή η λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων, που στήθηκε φέτος στο Πάρκο των Υψηλών Αλωνίων και απέσπασε τα εύσημα από μικρούς και μεγάλους για τη χαρά που πρόσφερε αυτές τις γιορτές σε παιδιά κάθε ηλικίας.

 

Για το τελευταίο τριήμερο των γιορτών, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  • Ώρες 11.00 -13.00 & 17.00-19.00: Το Λιχουδόσπιτο θα φιλοξενήσει το κατάστημα «ΠΡΑΛΙΝΑ» Ζαχαροπλαστείο-Λουκουμάδες!
  • Ώρα 12.00: Καλικαντζαριές με τη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου. Ένα τραμπολίνο θα περιμένει τους μικρούς επισκέπτες του Πάρκου για ατελείωτα ακροβατικά και σκανδαλιές!

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  • Ώρες 11.00-13.00: Το Λιχουδόσπιτο σε νέες γευστικές εκπλήξεις!
  • Ώρα 11.30: Θεατρικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμοί με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων! (με την ευγενική συμμετοχή της θεατρολόγου Νικολέτας Πλατάνου)
  • Ώρα 12.00: «Μουσικές Ακροβασίες» σε 2 βιολιά! (με την ευγενική συμμετοχή της Χριστιάνας Ζάρου και του Μιχάλη Στεφανόπουλου).

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Αποχαιρετάμε το Πάρκο των Χριστουγέννων και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

  • Ώρα 11.30: Το εργαστήρι των Ξωτικών αποχαιρετά με το δικό του τρόπο το Πάρκο των Χριστουγέννων με την ευγενική προσφορά και συνεργασία του ηλεκτρονικού περιοδικού ποικίλης ύλης «EGI MAGAZINE» και του καταστήματος «BARBIE’S HOUSE».
  • Ώρα 12.30: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πάρκου των Χριστουγέννων (με την ευγενική προσφορά του αρτοποιείου “Φ.Τηλιγάδης και Υιοί Ο.Ε.”). Το δώρο του τυχερού προσφέρει το Κοσμηματοπωλείο «ΚΛΩΝΗΣ».

 

[widgetkit id=70]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας