Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα υποδέχεται τον Captain Αmerica, τον εμβληματικό υπερήρωα της Marvel, ο οποίος κάνει την επανεμφάνισή του στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα σε πρώτη προβολή. Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου παρουσιάζει την τελευταία ταινία του θρυλικού Ιταλού σκηνοθέτη Μάρκο Μπελόκιο “Το αγόρι του Θεού”, η οποία είναι βασισμένη στην περιβόητη υπόθεση Μορτάρα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη τον 19ο αιώνα.
Πρόγραμμα Προβολών
Από την Πέμπτη 13 έως και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου
19:00: Captain America: Θαυμαστός καινούριος κόσμος
21:15: Captain America: Θαυμαστός καινούριος κόσμος
Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου
19:00: Captain America: Θαυμαστός καινούριος κόσμος
21:15: Το αγόρι του Θεού
Την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου
19:00: Captain America: Θαυμαστός καινούριος κόσμος
21:15: Captain America: Θαυμαστός καινούριος κόσμος
Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Captain America: Θαυμαστός καινούριος κόσμος
Μετά τη συνάντησή του με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Thaddeus Ross, ο Sam βρίσκεται στη μέση ενός διεθνούς επεισοδίου .Πρέπει να ανακαλύψει την αιτία πίσω από μια μοχθηρή παγκόσμια συνωμοσία προτού ο πραγματικός εγκέφαλος πίσω από όλα κάνει ολόκληρο τον κόσμο να δει τα πάντα κόκκινα. To reboot του εμβληματικού υπερ-ήρωα της Marvel, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Τζούλιους Ονα.
Σκηνοθεσία: Τζούλιους Ονα
Πρωταγωνιστούν: Άντονι ΜακΚι, Χάρισον Φορντ, Λιβ Τάιλερ, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο
Διάρκεια: 118 λεπτά
Καταλληλότητα: Άνω των 12 ετών
Trailer:
Το αγόρι του Θεού
Στην Μπολόνια του 1858, ο εφτάχρονος Εβραίος Εντγκάρντο Μορτάρα, έπειτα από την μαρτυρία μιας υπηρέτριας πως έχει βαπτιστεί κρυφά χριστιανός, απάγεται από τους στρατιώτες του τοπικού ιεροεξεταστή και μεταφέρεται στο Βατικανό προκειμένου να ανατραφεί ως σωστός καθολικός στο πλευρό του Πάπα.
Σκηνοθεσία: Μάρκο Μπελόκιο
Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Μαλτέζε, Πάολο Πιερομπόν, Ενέα Σάλα
Διάρκεια: 134 λεπτά
Καταλληλότητα: Άνω των 12 ετών
Trailer: