Αίγιο: «Φανταστικοί φίλοι» και «Furiosa: A Mad Max Saga» στο πρόγραμμα προβολών του «Απόλλωνα»

589

cover-apollonΜε τις ταινίες «Φανταστικοί φίλοι» και «Furiosa: A Mad Max Saga» συνεχίζει το πρόγραμμα προβολών του ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων» στο Αίγιο από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως και την Τετάρτη 5 Ιουνίου.

-Αν μας έλεγαν πως μετά το εφιαλτικό σκηνικό τρόμου της ταινίας «Ένα Ήσυχο Μέρος» ο Τζον Κραζίνσκι θα το γύριζε σε μια πιο φωτεινή και γεμάτη φαντασία ταινία, σίγουρα θα είχαμε τις αμφιβολίες μας. Και να όμως που ο Κραζίνσκι αποφασίζει να δείξει τη σκηνοθετική ευελιξία του με μια ταινία η οποία, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τις δυο προηγούμενές του, προσπαθεί να υμνήσει την παιδική φαντασία φέρνοντας στην παρέα τους «Φανταστικούς Φίλους».

– Η ταινία «Furiosa: A Mad Max Saga» του βραβευμένου με Όσκαρ Τζορτζ Μίλερ, είναι η πολυαναμενόμενη επιστροφή στον θρυλικό δυστοπικό κόσμο που δημιούργησε πριν από πάνω από 30 χρόνια με τις καθοριστικές ταινίες Mad Max. Ο Μίλερ γυρίζει ξανά σελίδα με μία ολοκαίνουρια, πρωτότυπη, αυτόνομη περιπέτεια που θα αποκαλύψει την προέλευση της πανίσχυρης ηρωίδας της πολυβραβευμένης παγκόσμιας επιτυχίας «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής».

Πρόγραμμα προβολών

Από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως και την Τετάρτη 5 Ιουνίου

 

17:00: Φανταστικοί φίλοι (μεταγλωττισμένο)

18:45: Furiosa: A Mad Max Saga

21:15: Furiosa: A Mad Max Saga

 

Φανταστικοί φίλοι (μεταγλωττισμένο)

Τι θα γινόταν αν όλα όσα πίστευες ως παιδί ήταν τελικά αληθινά;

Από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη John Krasinski, η ταινία «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ» έχει για πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι που ανακαλύπτει ξαφνικά ότι μπορεί να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών – καθώς και τι κάνει με αυτήν την υπερδύναμη – και ξεκινά μια μαγική περιπέτεια για να επανασυνδέσει τους ξεχασμένους Φανταστικούς Φίλους με τα αντίστοιχα παιδιά.

Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Αύρα Πέτρου, Μιχάλης Καζάκας, Άρης Κυπριανού, Αθηνά Σάββα, Νάτια Χαραλάμπους, Γιάννης Καραούλης, Ορφέας Σολωμού, Θανάσης Δρακόπουλος, Πέτρος Κονόμου, Μάριαν Κυπριανού, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Πλάτωνας Μουρατίδης.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Καταλληλότητα: Κατάλληλο για όλους.

Furiosa: A Mad Max Saga

Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόσα απάγεται από την Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Ντεμέντους. Καθώς περιπλανιούνται στην άγονη γη, καταλήγουν στην Ακρόπολη που βρίσκεται υπό την ηγεμονία του Αθάνατου Τζο. Ενώ οι δύο τύραννοι αλληλοσπαράζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει, η Φουριόσα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες για να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Μίλερ.

Πρωταγωνιστούν: Άνια Τέιλορ-Τζόι, Κρις Χέμσγουορθ, Αλάιλα Μπράουν, Τομ Μπερκ, Τσάρλι Φρέιζερ, Άνγκους Σάμπσον, Νέιθαν Τζόουνς, Ντάνιελ Γουέμπερ, Αλίλα Μπράουνι.

Διάρκεια: 148 λεπτά.

Καταλληλότητα: Κατάλληλο άνω των 15.