Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα αποδεικνύεται… γυναικεία υπόθεση στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλωνα» στο Αίγιο.
Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πλησιάζει και ο «Απόλλων» υποδέχεται την πολυθρύλητη Πάμελα Άντερσον, το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του ’90, η οποία επανέρχεται στα κινηματογραφικά δρώμενα με μία σαρωτική ερμηνεία. Μαζί της η ταινία δράσης «Cleaner» με πρωταγωνίστρια μία πρώην στρατιωτικό και νυν καθαρίστρια που αναλαμβάνει να καθαρίσει τους πάντες και τα πάντα λίγο πριν την έλευση της Καθαράς εβδομάδας.
Πρόγραμμα προβολών
Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
19:30: Cleaner
21:15: The Last Showgirl
Το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Μαρτίου
19:30: The Last Showgirl
21:15: Cleaner
Από την Καθαρά Δευτέρα 3 έως και την Τετάρτη 5 Μαρτίου ο κινηματογράφος δεν θα πραγματοποιήσει προβολές.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Cleaner
Στο σύγχρονο Λονδίνο, μια ομάδα ριζοσπαστικών ακτιβιστών καταλαμβάνει το ετήσιο γκαλά μιας ενεργειακής εταιρείας, συλλαμβάνοντας 300 ομήρους προκειμένου να αποκαλύψουν τη διαφθορά των οικοδεσποτών. Ο αγώνας του παίρνει άλλη τροπή όταν ένας από τους εξτρεμιστές ξεκινά τις δολοφονίες για να στείλει το αναρχικό του μήνυμα στον κόσμο. Οι τύχες των ομήρων βρίσκονται στα χέρια μιας πρώην στρατιωτικού που εργάζεται στον καθαρισμό των παραθύρων και η οποία αναλαμβάνει να σώσει τους παγιδευμένους μέσα στο κτίριο, συμπεριλαμβανομένου του μικρότερου αδελφού της, κρεμασμένη 50 ορόφους ψηλά στο εξωτερικό του κτηρίου.
Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ
Πρωταγωνιστούν: Ντέζι Ρίντλεϊ, Κλάιβ Όουεν, Ταζ Σκάιλαρ
Διάρκεια: 96 λεπτά
Καταλληλότητα: Άνω των 15 ετών
Trailer:
The Last Showgirl
Η Shelly, μια έμπειρη χορεύτρια, πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της, όταν η παράστασή της κατεβαίνει απότομα μετά από 30 χρόνια. Ως μητέρα, προσπαθεί να αποκαταστήσει την αποξενωμένη σχέση με την κόρη της, η οποία συχνά έμπαινε σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με την επαγγελματική της οικογένεια. Η Gia Coppola σκηνοθετεί το πορτρέτο μιας 50άρας showgirl του Λας Βέγκας και η Pamela Anderson ερμηνεύει τον κορυφαίο ρόλο της καριέρας της, κερδίζοντας υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες στην κατηγορία της Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στην κατηγορία Δράμα.
Σκηνοθεσία: Τζία Κόπολα
Πρωταγωνιστούν: Πάμελα Αντερσον, Κίρναν Σίπκα, Μπρέντα Σονγκ, Μπίλι Λουρντ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Τζέιμι Λι Κέρτις
Διάρκεια: 87 λεπτά
Καταλληλότητα: Άνω των 18 ετών
Trailer: