“Οι νέες περιπέτειες του Αλλαντίν” και “Το κορίτσι από τη Δανία” από Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στον “Απόλλωνα”

0
592

Με δύο ταινίες, μια για τους μικρούς μας φίλους και μία από τις πιο ξεχωριστές της φετινής σεζόν, συνεχίζονται οι προβολές στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο Αίγιο, με τέλεια ψηφιακή εικόνα και ήχο και με οικονομικό εισιτήριο. Από την Πέμπτη 11 έως Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στον κινηματογράφο θα προβάλλονται  σε πρώτη προβολή “Οι νέες περιπέτειες του Αλλαντίν” (5.45-7.45) και “Το κορίτσι από τη Δανία” (7.45-10.00 και 10.00-12.15).

 

Αναλυτικά:

•    Προβολή 5.45-7.45 “Οι νέες περιπέτειες του Αλλαντίν” (Les nouvelles aventures d’Allantin) ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Το μαγικό παραμύθι του Αλλαντίν και του μαγικού λυχναρίου μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Οι νέες περιπέτειες του Αλλαντίν μας μεταφέρουν στον εξωτικό κόσμο της Βαγδάτης με πολλές ξεκαρδιστικές αναφορές στο σήμερα, την τεχνολογία και τη σύγχρονη κουλτούρα.

Σκηνοθεσία: Αρτούρ Μπενζακουίν
Παίζουν: Kev Adams, Jean – Paul Rouve, Eric Judor, Michel Blanc

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά.

•    Προβολές 7.45-10.00 και 10.00-12.15 “Το κορίτσι από τη Δανία” (The Danish girl)

Το κορίτσι από τη Δανία είναι η συγκινητική ιστορία του διάσημου ζωγράφου Αϊναρ Βεγκενερ, γνωστού αργότερα ως Λίλι Ελμπε, την περίοδο που αποφασίζει να κάνει εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου, αναστατώνοντας την τότε κοινωνία.
Όταν η Γκρέτα, σύζυγος του Αϊναρ, άρχισε να τον χρησιμοποιεί ως μοντέλο για τους πίνακες της, ντύνοντας τον με γυναικεία ρούχα. Ο Αϊναρ ανακαλύπτει την πραγματική του σεξουαλική ταυτότητα και ξεκινά ένα θαρραλέο και πρωτοποριακό ταξίδι με τη γυναίκα του πάντα στο πλευρό του.

Σκηνοθεσία: Τομ Χούπερ
Παίζουν: Έντι Ρέντμεϊν, Αλίσια Βικάντερ, Ματίας Σένερτς, Έιμπερ Χερντ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας