Mουσικοχορευτική παράσταση με το συγκρότημα ΤΖΙΤΖΙΚΕΣ και την φιλική συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών

23

 

TZITZIKES-POSTERΟ Δήμος Αιγιαλείας σε συνεργασία με την Τ.Κ. Καμαρών διοργανώνει μια μουσικοχορευτική παράσταση με το συγκρότημα ΤΖΙΤΖΙΚΕΣ, με την φιλική συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών, την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 και ώρα 21.30 στο Δημοτικό Σχολείο Καμαρών.

Οι «Τζίτζικες» είναι ένα πενταμελές σχήμα παραδοσιακής μουσικής με έδρα την Αθήνα. Από το 2010 που ιδρύθηκαν, έως σήμερα, έχουν εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές, συναυλιακούς χώρους, κέντρα διασκέδασης και σε φεστιβάλ εντός κι εκτός Ελλάδας.

Με ήχους από τη Θράκη ως την Κρήτη, με ρεμπέτικα και κάποια έντεχνα οι «Τζίτζικες» έχουν την ικανότητα να ξεσηκώνουν και να δημιουργούν διάθεση για γλέντι, κέφι και χορό.

Συνδυάζουν παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, τραγούδια από τις συγγενικές παραδόσεις άλλων λαών της Μεσογείου και των Βαλκανίων ως και swing ρυθμούς του Μανώλη Χιώτη και του DJango Reinhardt.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» του Δήμου Αιγιαλείας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Αθλητισμού.