Καλοκαιρινές Δράσεις από τη Δ.Η.Κ.Ε.Π.Α. – Μέχρι και την Παρασκευή δεκτές οι αιτήσεις για την πρώτη περίοδο

0
15

Μέχρι και την Παρασκευή 1η Ιουλίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για την πρώτη περίοδο των καλοκαιρινών δράσεων «ΙΡΙΣ» που πραγματοποιεί η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. στο Πολύκεντρο (Μυρτιά Αιγίου).

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, ώρες 10:00-15.00.

Στόχος αυτών των δράσεων, σχετικά με παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, είναι να τα βοηθήσει να χαρούν, να εκμεταλλευτούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να τα παρακινήσει να αναπτύξουν την κοινωνικότητα τους, τις δεξιότητες τους μέσα από δραστηριότητες και κατασκευές, να ανακαλύψουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους, να κατανοήσουν τα οφέλη της συνεργασίας, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να περάσουν αξέχαστα και να δημιουργήσουν τις αναμνήσεις του μέλλοντος. Παράλληλα οι γονείς θα είναι ήσυχοι κι ευχαριστημένοι γιατί το διάστημα που τα παιδιά δεν θα έχουν σχολείο η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α θα τα αγκαλιάσει με αγάπη και φροντίδα.

Ωράριο λειτουργίας: 8.15-16.00.

Δράσεις: Ζωγραφική, Αθλητισμός, Παιχνίδια, Μουσική, Animation.

Χρόνος Λειτουργίας

Οι περίοδοι των καλοκαιρινών δράσεων θα είναι διάρκειας δύο (2) εβδομάδων η κάθε μία, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Οι περίοδοι λειτουργίας είναι οι εξής:

Περίοδος 04/07 – 15/07

Περίοδος 18/07 – 29/07

Περίοδος 01/08 – 12/08

Για ηλικιωμένους

Περίοδος 22/08 – 31/08

Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν θα τηρηθούν εφόσον συντρέξουν εξαιρετικοί λόγοι που θα υποχρεώσουν τους διοργανωτές στην αλλαγή τους.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, αριθμός παιδιών 30 ανά περίοδο. Το κάθε παιδί έχει δικαίωμα συμμετοχής σε μία μόνο περίοδο.

Επικοινωνία:

EMAIL: iris.aigialeia@gmail.com

Τηλέφωνο: 26910-61168.