Με λαμπρότητα τα εγκαίνια του Πάρκου των Χριστουγέννων

1022

Ένα ονειρικό βράδυ βίωσαν οι εκατοντάδες επισκέπτες που πλημμύρισαν το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο των Παραμυθιών, στον πανέμορφο κήπο των Υψηλών Αλωνίων, την Τρίτη το βράδυ. Από νωρίς το απόγευμα, οι δρόμοι του Αιγίου γέμισαν με Χριστουγεννιάτικες μουσικές από τις Φιλαρμονικές Αιγίου, Αιγείρας και Ακράτας που μετέφεραν το χαρούμενο μήνυμα των γιορτών, παρασύροντας μαζί τους μικρούς και μεγάλους και όλοι μαζί ανηφόρισαν στο Πάρκο. Μαζί τους και οι «Cheerleaders Estrellas που περίμεναν τις φιλαρμονικές και τον κόσμο στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου και χορεύοντας σαν νεράιδες παραμυθιού έφτασαν  στο Πάρκο, που τους περίμεναν ο Χιόνης, η Ελπίδα, οι καλές νεράιδες και ο ‘Αγιος Βασίλης.

Γεμάτοι συγκίνηση και χαρά ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος και η Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Τσουκαλά, ευχήθηκαν  στους  παρευρισκόμενους, «το αστέρι των Χριστουγέννων να γεμίσει με αγάπη και χαρά τις καρδιές όλων των ανθρώπων». Χαιρετισμό απηύθυνε και η συγγραφέας του φετινού παραμυθιού με πρωταγωνιστή το Γενναίο Χιόνη κ. Κατερίνα Μουρίκη.

Και ξαφνικά ο ουρανός φωτίστηκε με πολύχρωμα βεγγαλικά, ενώ οι χορωδίες: Δημοτική Παιδική Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας, υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση και Παιδική Χορωδία του Συλλόγου Φιλαρμονική Ακράτας υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Γερολύμου, τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη θεατρική απόδοση του παραμυθιού από τη Θεατρική Έκφραση Αιγίου και τον Παραμυθένιο χορό, από τη Λέσχη χορού Dancing Club, ενώ στο Λιχουδόσπιτο, το αρτοποιείο «ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗΣ» με τα μοναδικά γλυκίσματα και το ζαχαροπλαστείο «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», με τις πολύχρωμες μπάλες από τα υπέροχα παγωτά του, προσέφεραν σε όλους μοναδικές στιγμές γευστικής απόλαυσης.

Τα εγκαίνια του Πάρκου τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α Μαρία Τσουκαλά, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, η αντιδήμαρχος Έργων Βασιλική Ψυχράμη, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Βασίλης Χριστόπουλος, η αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α Διαμάντω Βασιλακοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Θανάσης Μεντζελόπουλος, ο πρόεδρος Τουριστικής Ανάπτυξης Στράτος Βαρδάκης, ο πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Θεόδωρος Στεφανίδης,, ο τομεάρχης Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Ηρακλής Ρούπας, εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου και το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α .

Το ταξίδι στη χαρά ,τη φαντασία, το όνειρο και τη μαγεία των γιορτών μόλις άρχισε!!! Σας περιμένουμε όλους στο παραμυθένιο Πάρκο, όπου με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τα παραμύθια, θα ζήσουμε το θαύμα των Χριστουγέννων και δεν θα αφήσουμε  την ΕΛΠΙΔΑ να σβήσει!

Ώρες λειτουργίας του Πάρκου 10:00π.μ – 22:00 μ.μ – Είσοδος Ελεύθερη