Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δράσεις «ΙΡΙΣ» της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

249

iris-1Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο χώρος του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου Αιγίου, για έξι συναπτές εβδομάδες ζωντάνεψε και γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

iris-27

iris-2Στις ημερήσιες δράσεις «ΙΡΙΣ» η συμμετοχή των παιδιών ήταν πρωτοφανής και η ποιότητα των παροχών εξαιρετική.

iris-26

iris-3Τα παιδιά έκαναν ποικίλες δραστηριότητες, ήρθαν σε επαφή με λογοτεχνικά κείμενα, έκαναν ζωγραφική, θέατρο, αθλοπαιδιά- γυμναστική, χόρεψαν, έπαιξαν, ανέπτυξαν την κοινωνικότητα τους κάνοντας νέους φίλους κι όλα αυτά από καθηγητές και υπό την επίβλεψη της ψυχολόγου μας, σ’ ένα πανέμορφο κήπο μπροστά στη θάλασσα.

iris-25

iris-4Ο δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α θέλει να ευχαριστήσει όλους τους καθηγητές, τις υπεύθυνες των καλοκαιρινών δράσεων «ΙΡΙΣ», την Θύελλα Αιγίου FC και τον υπεύθυνο της κ. Αθανασίου Κυριάκο για την διάθεση αθλητικού εξοπλισμού στις καλοκαιρινές δράσεις «ΙΡΙΣ».

iris-24

iris-5Οι υπεύθυνες των καλοκαιρινών δράσεων ήταν η κα. Λίλα Μιαούλη – Καθηγήτρια χορού-Χορογράφος και η κα. Βασιλική Καϊμάκη – Φιλόλογος.

iris-23

iris-7Οι εξαιρετικοί καθηγητές των καλοκαιρινών δράσεων ήταν ο κ. Δημήτρης Καραΐνδρος – Γυμναστής, ο κ. Παναγιώτης Λιαρωμάτης – Φιλόλογος, η κα. Παναγιώτα Νικολοπούλου -Ψυχολόγος, η κα. Μπέσσυ Νάσση – Μουσικός, ο κ. Alessandro De Martino – Ζωγράφος, ο κ. Μάριος Ντερντές – Ηθοποιός-θεατρολόγος, η κα. Παναγιώτα Μπουλούμπαση – Φυσικοθεραπεύτρια και οι καθαρίστριες μας η κα. Βιολέτα και η κα. Αργυρή.

iris-22

iris-9Θέλοντας να συνεχίσει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α αυτή την εξαιρετική σχέση με τα παιδιά εξετάζει το ενδεχόμενο της δημιουργίας εργαστηρίων κατά την διάρκεια του χειμώνα.

iris-21

iris-10Οι καθηγητές και οι υπεύθυνοι εύχονται σε γονείς και παιδιά καλό υπόλοιπο καλοκαίρι.

iris-20

iris-18

iris-17

iris-16

iris-15

iris-14

iris-13

iris-12iris-11

iris-28