Πάνος Μουζουράκης live στο Αίγιο – Τρίτη 8 Αυγούστου στο «Γ. Παππάς»

1172

mouzouΟ ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, την Τρίτη 8 Αυγούστου στο υπαίθριο θέατρο «Γ. Παππάς» στο Αίγιο.

Ο αγαπημένος Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του, έχει ετοιμάσει για το κοινό ένα συναρπαστικό live και είναι έτοιμος για ακόμα μια φορά να μας εντυπωσιάσει με το απαράμιλλο ταλέντο του, τον πηγαίο αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του.

Από την εμφάνισή του δε θα λείψουν αγαπημένες επιτυχίες του από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Έπαθα Αγάπη», καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και πολλές ανατρεπτικές μουσικές «εκπλήξεις», όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο πολυπράγμων Πάνος Μουζουράκης σε κάθε του ζωντανή εμφάνιση.

Μαζί του επί σκηνής η 16χρονη νικήτρια του «The Voice of Greece» Μαρία Σακελλάρη, η οποία χάρη στις εξαιρετικές τις ερμηνείες και το ιδιαίτερο στυλ της έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού, και αναμένεται να αφήσει το δικό της καλλιτεχνικό στίγμα στη μουσική αυτή βραδιά.

Mouzou-aigio-afisa
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ live στο Αίγιο
Τρίτη 8 Αυγούστου 2023
Υπαίθριο θέατρο Γ. Παππάς
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Έναρξη 21.30

Προπώληση εισιτηρίων:
-Βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Σκέψη
-Studio ΑΓΓΕΛΟΣ-ΚΑΖΑΣΗΣ
-Ρεζέρβα
-Άσπρο μαύρο Λόγγος
-www.flashlive.gr

Πληροφορίες:
6940563589