Σεμινάριο Socialize your Business τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέκος Μέγαρης”

788

H InterMediaKT στηρίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά τον πετυχημένο κύκλο σεμιναρίων που διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία iDialogue με τίτλο “Socialize your Business: Τα social media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία “.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου επιτυχημένου κύκλου σεμιναρίων, ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει από το Αίγιο τη Δευτέρα 23 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης» (Νικολάου Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου) από τις 17:00 έως τις 19:00. Τα σεμινάρια έχουν σκοπό να ενημερώσουν και να επιμορφώσουν τους επαγγελματίες προκειμένου να μπορέσουν να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους και να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το:

  • Πώς χρησιμοποιείται το Internet Marketing στην ελληνική επιχείρηση το 2018, πώς να κινηθείτε στα Social Media (Facebook, Youtube)
  • Τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook .
  • Πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες Facebook Ads και έξυπνη πρόωθηση των υπηρεσιών και των προιόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος.
  • Γιατί τα social media είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία,
  • Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagram και το Twitter προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Το σεμινάριο στο Αίγιο πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Πολιτιστικού Κέντρου Αλέκος Μέγαρης, της InterMediaKT καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group και ContactPigeon.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο https://www.socializeyourbusiness.gr/ μέχρι τις 20 Απριλίου 2018.

Έχεις επιχείρηση; Σε ενδιαφέρει!