Σινεμά ο Σταθμός, 2η χρονιά με αφετηρία τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Αιγίου

0
13

Δύο ιστορικοί σιδηροδρομικοί σταθμοί και ένα παλιό μηχανοστάσιο ανοίγουν ξανά για μία μόνο βραδιά και υποδέχονται ξεχωριστές ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.

Μετά την περσινή επιτυχημένη έναρξη της ενέργειας «Σινεμά ο Σταθμός», φέτος συνεχίζεται, όπου οι παλιοί σιδηροδρομικοί σταθμοί του Αιγίου, Πύργου και το παλιό μηχανοστάσιο του ΟΣΕ, στο Μεσολόγγι, ανοίγουν για μία βραδιά και γίνονται θερινά σινεμά, για να προβάλλουν βραβευμένες ταινίες, του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου.

Αφετηρία της διαδρομής, ο παλιός σιδηροδρομικός σταθμός του Αιγίου, όπου την Τετάρτη 20 Ιουλίου και ώρα 21.30, θα προβληθεί η ταινία, του Δημήτρη Μπαβέλλα «Η αναζήτηση της Λώρας Ντουράντ», παρουσία του σκηνοθέτη.

«Η αναζήτηση της Λώρας Ντουράντ» είναι μία πανκ – ρέγκε Οδύσσεια, όπως έχει χαρακτηριστεί! Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τάλιν και επίσημη συμμετοχή στο Σαράγεβο.

Παίζουν οι ηθοποιοί, Μάκης Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαράντης, Υβόννη Μαλτέζου.

Η ενέργεια τελεί υπό τη Διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την αρωγή του Δήμου Αιγιαλείας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, του ΟΣΕ και της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου.

Είσοδος ελεύθερη.