Το μιούζικαλ «Ματίλντα» στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς»

323

Η μουσικοθεατρική ομάδα «The musicArts» του Πρότυπου Ωδείου Αιγίου, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, έρχεται να μας οδηγήσει στον κόσμο του θεάτρου, του χορού και της μουσικής με έναν θίασο 50 ατόμων σε σκηνοθεσία Αγγελικής Αργυροπούλου και χορογραφίες Κατιάνας Λατάνη.

Η «Ματίλντα» είναι ένα οικογενειακό μιούζικαλ που συνδυάζει το σκοτεινό ατμοσφαιρικό ύφος με κωμικά στοιχεία της σύγχρονης κοινωνίας.

Η Ματίλντα Γουόρμγουντ, ένα παιδί διαφορετικό από τα υπόλοιπα, διαβάζει Ντοστογιέφσκι, μετακινεί ποτήρια με τα μάτια της και μαγνητίζει με τη φαντασία της που τρέχει με ταχύτητα φωτός. Ξεχωρίζει από τους φίλους, τους συμμαθητές και την οικογένεια της γιατί αποφασίζει να υψώσει το μικροσκοπικό της ανάστημα απέναντι σε έναν κόσμο γεμάτο τηλεοπτικές εκπομπές, απόρριψη, υστερικές φωνές, απειλές και να βροντοφωνάξει στην οικογένεια της και την τυραννική διευθύντρια του σχολείου της, Άγκαθα Τράντσμπουλ: «Μόνη μου θα αλλάξω αυτή την ιστορία!».

Η μικρή ηρωίδα, σε αντίθεση με τον σύγχρονο άνθρωπο, ο οποίος υποτάσσεται και εγκλωβίζεται σε μία κοινωνία που μετατρέπει τα μέλη της σε άβουλα όντα, θέλει να αλλάξει τη μοίρα της διεκδικώντας τα όνειρα της για ένα καλύτερο αύριο και ξεσηκώνοντας τους συμμαθητές της, γιατί «κάποιες φορές, η τάξη θέλει… αταξία»!

Θα τα καταφέρει άραγε;

Την απάντηση θα την μάθουμε στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς» την Πέμπτη 30 Ιουνίου και την Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Ώρα έναρξης 9.15μμ.

Γενική είσοδος: 7 ευρώ. Παιδικό: 5 ετών (έως 12 ετών).

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.