Φιλανθρωπικό master class ζωγραφικής με κρασί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης”

0
10

master class-1H Εθελοντική Ομάδα Humanitarian Aid Center in Greece, από την Ουκρανία, θέλοντας να βοηθήσει την χώρα της, διοργανώνει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 12.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» φιλανθρωπικό master class ζωγραφικής με κρασί.

Θα μπορείτε να απολαύσετε την ευχάριστη ατμόσφαιρα του master class στο οποίο θα μάθετε να ζωγραφίζετε με κρασί σαν να ήταν ακουαρέλα. Μετά τη συνάντηση, θα έχετε μια έτοιμη εικόνα σε μορφή Α3, την οποία θα πάρετε μαζί σας με όλη την ξεχωριστή αυτή εμπειρία και τις εντυπώσεις.

Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ. Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων προσέλευσης θα υπάρχει διαχωρισμός σε γκρουπ.

master class-2Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από όσους και όσες συμμετέχουν στη δράση που θα γίνει στο Αίγιο, θα διατεθούν για τις ανάγκες ενός ξενώνα στην Αθήνα που φιλοξενεί παιδιά από ορφανοτροφείο της Ουκρανίας.

Συγκεκριμένα για:

-Διαμόρφωση και βελτίωση του κήπου του ξενώνα

-Αντικατάσταση των επίπλων στα μπάνια του κτιρίου

-Ελαιοχρωματισμό των εσωτερικών κοινόχρηστων χώρων του ξενώνα

master class-3Η δράση θα πραγματοποιηθεί με την έγκριση της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελλάδα, ενώ πολύτιμη είναι η βοήθεια του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου».

Όλα τα χρήματα που συγκεντρώνονται από ανάλογα master class που πραγματοποιεί η ομάδα εθελοντών ουκρανικής καταγωγής, που ζει στην Ελλάδα, διατίθενται για την υποστήριξη και βοήθεια της Ουκρανίας.