5ο ετήσιο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας στο Αίγιο

311

antamoma-motosikletasZεσταίνουμε μηχανές για το 5ο ετήσιο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας! Την ετήσια γιορτή της μοτοσυκλέτας που θα πραγματοποιηθεί στο Αίγιο στις 14, 15 και 16 Ιουλίου 2023.

Σε αυτή την πανελλήνια συγκέντρωση που πραγματοποιείται φέτος για 5η φορά και πλέον έχει γίνει θεσμός έχουμε αρωγούς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα της οποίας γίνεται η εκδήλωση και τον Δήμο Αιγιαλείας μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς επιχείρησης (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α)

Επίσης τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, την Honda Motorcycles, την MUVUS, την Royal Enfield, την CFMOTO, την Andeli Mototouring, την eXTra Products, την Psihogios Tires Racing Team και την Paneas Security.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν 8 μοντέλα μοτοσυκλετών τα οποία έχει διαθέσει η Honda Motorcycles μέσω της Andeli Mototouring.

Η τριήμερη εκδήλωση του Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας είναι ανοιχτή σε όλους τους μοτοσυκλετιστές και δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου. Οι ενδιαφερόμενοι μοτοσυκλετιστές μπορούν να συμμετέχουν είτε ατομικά είτε οργανωμένα σαν ομάδα ή λέσχη.

Ο μόνος περιορισμός συμμετοχής στην εκδήλωση είναι ότι υπάρχει μηδενική ανοχή σε σούζες, πάντες, κούφιες, κόφτες, καψίματα, στησίματα, μαγκιές, παρατράγουδα και λοιπά «αθλήματα». Αυτή είναι η θέληση και η φιλοσοφία όλων όσων μας τιμούν με την παρουσία τους τα τελευταία χρόνια. Και για να μην χαλάμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο το δηλώνουμε εξαρχής για να είμαστε εντάξει.

Όπως κάθε χρόνο όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση ενός ιδρύματος με κοινωνική δράση, στην συγκεκριμένη περίπτωση του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου (Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου).

antamoma-logoΓια συνεχή ενημέρωση μπορείτε να βρείτε την σελίδα της διοργάνωσης www.facebook.com/antamomamoto/ και της εκδήλωσης www.facebook.com/events/639601900924189/ στο Facebook.

Οι διοργανώτριες λέσχες μοτοσυκλέτας Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (Α.Μ.ΛΕ.Χ)

Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλετιστών 2018 (ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ 2018)

Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW

Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Varadero Club Hellas

Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Vstrom

Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών (Λ.Ε.ΜΟΤ.)

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ιωαννίνων (ΛΕ.Μ.Ι.)

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.)

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας (ΛΕ.Μ.Σ.)

Μοτολέσχη Ι.Π. Μεσολογγίου

Μοτολέσχη Ορχομενού (ΜΟΤ.ΟΡ.)

Μοτολέσχη Τρικάλων (ΜΟ.ΛΕ.Τ.)

Μοτολέσχη Pourangers Σαλαμίνας (Μ.ΠΟ.Σ.)

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α.)

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Βόλου (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.)

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Θεσπρωτίας (ΜΟ.ΛΕ.ΘΕ.)

Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδος (ΦΙΛ.Μ.Α.)

Φίλοι Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου (ΦΙΛ.ΜΟΤ.Ε.)

Africa Twin Club Hellas

Benelli Moto Hellas Club (B.M.H.C)

Hellas Transalp Club

KTM Hellas Club

Moto Club Alexandroupolis “Οι Αγριάνες”

TDΜ Hellas