Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

677

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ                                        Αίγιο,  03/11/2017
Αριθ. Πρωτ.: 2340

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ                                     Προς: Μέλη Διοικητικού
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ                                               Συμβουλίου
ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σας προσκαλεί σε τακτική συνεδρίαση την Πέμπτη 09/11/2017 και ώρα 14:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου με θέματα:
1.     Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την  δημοσίευση  των Οικονομικών Καταστάσεων του έτους 2016.
2.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης ποσού για την υπηρεσία ομαδοποίησης και ψηφιοποίησης των αρχείων της επιχείρησης.
3.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία οργάνωσης,  επιμέλειας και λειτουργίας   εργαστηρίων χειροτεχνίας.
4.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία οργάνωσης και λειτουργίας της Δημοτικής Παιδικής Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας.
5.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία προστασίας και ελέγχου του εξοπλισμού της επιχείρησης που θα τοποθετηθεί στο Πάρκο των Χριστουγέννων καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.
6.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία σύνθεσης μουσικής και μουσικής παραγωγής για το παραμύθι «Το Θαυμαστό ταξίδι του Γενναίου Χιόνη» που αποτελεί το κεντρικό θέμα του φετινού Πάρκου των Χριστουγέννων.
7.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια υλικών για την υλοποίηση των εικαστικών εργαστηρίων.
8.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια βιβλίου για τις ανάγκες  του «Πάρκου των Χριστουγέννων 2017».
9.    Λήψη απόφασης πακέτου φιλοξενίας ιστοσελίδας σε διακομιστή για την ιστοσελίδα  www.parkoxristougennon.gr
10.    Λήψη απόφασης ανατροπής δέσμευσης πιστώσεων.
11.    Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης συμπληρωματικού ποσού για την κάλυψη φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων προηγούμενων ετών.
12.    Λήψη απόφασης για αποδοχή δωρεών.
13.    Λήψη απόφασης έγκρισης ένταξης τριών νέων εξυπηρετούμενων στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι που υλοποιεί η επιχείρηση.
Η Πρόεδρος Δ.Σ
Μαρία Τσουκαλά