Με ατμοσφαιρικές μελωδίες από την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά γέμισε ο χώρος του Αρχαίου Θεάτρου της Αιγείρας

0
403

Το απαράμιλλης ομορφιάς μνημείο του Αρχαίου Θεάτρου της Αιγείρας, άνοιξε τις πύλες του το βράδυ της Δευτέρας 6 Αυγούστου για να υποδεχθεί  πλήθος κόσμου για την εξαιρετική συναυλία που πραγματοποιήθηκε από την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά.

Ο επιβλητικός χώρος του μνημείου που ανοίγει σταθερά κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, συνδυάζοντας την επίσκεψη σε αυτό με κάποια καλλιτεχνική δράση, φέτος φιλοξένησε το μοναδικό καλλιτεχνικό δίδυμό. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσίασε τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της με μουσική από κινηματογραφικές ταινίες όπως η  «Πολίτικη Κουζίνα» το “Babam ve Oglum”, το πρόσφατο «1968» και άλλες, που ταξίδεψαν το κοινό στο μακρινό Καζακστάν, στη Ρωσία και στην Κωσταντινούπολη. Η Έλλη Πασπαλά ερμήνευσε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο παλιότερα και νέα τραγούδια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα καθηλώνοντας το κοινό.

Τη συναυλία χαιρέτισε ο αντιδήμαρχος Αιγείρας – Ακράτας Γεώργιος Γιοβάς και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαχριστοπούλου, ενώ παρόντες ήταν τουλάχιστον 900 θεατές οι οποίοι είχαν γεμίσει από νωρίς τα καθίσματα που είχαν τοποθετηθεί πλησίον του μνημείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας