«Αιγιάλεια – Ζουμερή εμπειρία!»: Δυναμική παρουσία του Δήμου Αιγιαλείας στην έκθεση Peloponnisos Expo 2017

0
421

Με ξεχωριστή παρουσία συμμετέχουν αυτές τις μέρες ο δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στην έκθεση Πελοπόννησος Expo 2017, η οποία πραγματοποιείται στην Αργολίδα, στο κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χλμ Άργους-Ναυπλίου. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με την εναρκτήρια εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, οι πρόεδροι των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου με παρόντες τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, τον Α’ αντιπρόεδρο κ. Αρίστο Τηλιγάδη και μέλη του Δ.Σ. καθώς και πλήθος βουλευτών, αυτοδιοικητικών παραγόντων και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων. Στο περίπτερο του δήμου Αιγιαλείας έδωσαν το παρών και ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α κ. Μαρία Τσουκαλά και μέλη του Δ.Σ..

Στην έκθεση συμμετέχουν οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης, επιμελητήρια, ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς από την Πελοπόννησο και όχι μόνο. Το περίπτερο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με τον διακριτικό τίτλο  «Αιγιάλεια – Ζουμερή εμπειρία», προβάλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα  της περιοχής ως ολότητα, τις δράσεις πολιτισμού και την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η περιοχή στον επισκέπτη, από τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα υπό τον τίτλο «Θησαυροί της Αιγιάλειας Γης», στα Οινοξένεια και τις γιορτές του Οδοντωτού «Εν Συρμώ» και από την λίμνη Τσιβλού και το Αρχαίο θέατρο της Αιγείρας, στον ροδίτη και τη σταφίδα. Ο επισκέπτης της έκθεσης μπορεί να αποκτήσει μια συνολική εικόνα για την Αιγιάλεια και να ενημερωθεί για τον ξεχωριστό χαρακτήρα της περιοχής, τα αξιοθέατα, τις δράσεις αλλά και τις γεύσεις.

Ο δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α ευχαριστούν όλους τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις που με τη συμμετοχή των προϊόντων στο περίπτερο ανέδειξαν τις πολλαπλές δυνατότητες της Αιγιαλείας και είναι οι: Ποτοποιία «ΚΡΙΝΟΣ», Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, Συγκρότημα επιχειρήσεων Κουνινιώτης, Ελαιόλαδο Λιανός, «Μυσιρλού» – Χειροποίητα σαπούνια, Μελισσοκομία Κατσιδήμα, Μελισσοκομία Ρίτης, «Το Μελένιο»,  Αργυρώ Βασιλειάδου, «Αριάδνη» Ζυμαρικά – Παραδοσιακές Γεύσεις, Ζυμαρικά «Βοστιτσάνα» Γιοβάς, Ελαιόλαδο Ανδρέου, Φυσικά Προϊόντα «Γαίον», «Πολυξένη» Hellenic Real Products, Ροδοζάχαρη Ιεράς Μονής Ταξιαρχών, «Ολιάνα» – Αναστασίου Foods, “Wedding planner Shabby Shic” Χρυσανθοπούλου Βαρβάρα και τα Οινοποιεία του Δικτύου Οινοξένεια: Αμπελώνες RIRA, Αχαιών Οινοποιητική, CAVINO, Οινοποιείο Καρανικόλας, ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ – Rouvalis Winery, Οινοποιείο Τετράμυθος.

[widgetkit id=370]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας