ΑΙΓΙΟ: Οι επιπτώσεις των νέων τεχνολογιών στη ζωή μας, σε ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Νέων Ελλάδας στο «Πολύκεντρο»

0
252

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σε συνδιοργάνωση με το Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Ελλάδας (JCI Hellas) και με την Ένωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας, παρουσιάζουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Οι επιπτώσεις των νέων τεχνολογιών και η σωστή χρήση τους – Πώς τα κινητά, οι υπολογιστές και τα ασύρματα δίκτυα επιδρούν στη ζωή μας”, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. στο «Πολύκεντρο» Συνεδριακό Κέντρο Μυρτιάς Αιγίου (δίπλα στο ΑΤΕΙ). Ομιλήτρια θα είναι η αιγιώτισσα πρόεδρος του JCI Hellas κα Σοφία Μιχαλοπούλου. Είσοδος ελεύθερη.

To Διεθνές Επιμελητήριο Νέων – Junior Chamber International (JCI) είναι κοινότητα νέων πολιτών ηλικίας 18 – 40, που θεωρούν ότι για να γίνει μια θετική αλλαγή πρέπει να ενεργούμε συλλογικά για να βελτιώνουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας. Ιδρύθηκε πριν από 100 χρόνια με έδρα τις ΗΠΑ και στην Ελλάδα το παράρτημα του JCI ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1975. Σήμερα, το JCI αποτελείται από 200.000 ενεργά μέλη και εκατομμύρια απόφοιτους (JCI Alumni), σε 6.000 κοινότητες σε 100 και πλέον χώρες παγκοσμίως. Τα μέλη του JCI διοργανώνουν και εμπλέκονται σε ποικίλες δραστηριότητες, από τη στήριξη της αειφόρου ανάπτυξης μέχρι και διεθνή έργα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://jci-hellas.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας