ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Νέα συζήτηση με θέμα “Η ψυχολογία της ανάγνωσης και τα κίνητρα του αναγνώστη”, τη Δευτέρα 22 Απριλίου στο Πολύκεντρο Μυρτιάς Αιγίου

0
269

Συνεχίζονται οι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες κοινωνικές συζητήσεις, στα πλαίσια της “Ακαδημίας Πολιτών” στο Αίγιο η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της την εβδομάδα που μας πέρασε, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρησης Αιγιαλείας. Η πρώτη ομιλία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών συμπολιτών, που ήδη εγγράφηκαν ως μέλη στην Ακαδημία για να παρακολουθήσουν τις θεματικές ενότητες του πρώτου έτους που αφορούν σε «Σύγχρονες αρχές και θέματα Συμβουλευτικής» και ακολούθως σε «Σύγχρονες αρχές και θέματα Ψυχολογίας».

Σειρά έχει η συζήτηση με θέμα “Η Ψυχολογία της ανάγνωσης και τα κίνητρα του αναγνώστη” από την επιμορφώτρια Κρόκου Ζωή, Διδάκτορα Ειδικής Παιδαγωγικής και Σχολική Σύμβουλο Π.Ε., η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 6 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο “Πολύκεντρο” Μυρτιάς Αιγίου (δίπλα στο ΑΤΕΙ). Η συζήτηση θα έχει ελεύθερη είσοδο, ώστε όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν την Ακαδημία Πολιτών και να πάρουν πληροφορίες για το πώς μπορούν να γίνουν μέλη.

Μέσα στο 2013 προβλέπονται 26 στο σύνολο μαθήματα, τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και ώρες 6 μ.μ. – 9 μ.μ. στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο Μυρτιάς (δίπλα στο ΑΤΕΙ Αιγίου). Η ετήσια συνδρομή είναι 100 €, ενώ προβλέπεται έκπτωση 30% (δηλ. 70 €) για ανέργους, ΑμεΑ, πολύτεκνους, τρίτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, συλλόγους (άνω των 10 ατόμων) και φοιτητές.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν όλοι οι Πολίτες άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό τους επίπεδο.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν Μέλη της Ακαδημίας των Πολιτών Αιγίου μπορούν να καταθέσουν την αίτηση συνδρομής τους μαζί με φωτοτυπία ταυτότητας και μία μικρή φωτογραφία –όσοι δικαιούνται έκπτωση να έχουν μαζί τους την αντίστοιχη βεβαίωση (π.χ. κάρτα ανεργίας)- στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου (παλαιό Νοσοκομείο) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες: 2:00 μ.μ. – 4:00 μ.μ (Συντονίστρια: Παναγιώτα Τρίψα, τηλ. 6979-381.561, e-mail: dhkepaigialeias@gmail.com) ή να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της Ακαδημίας (Σαπφούς 3, ΤΚ 81100, Μυτιλήνη -1ος όροφος, e-mail: academy@aigaion.org, civilacademyoffice@gmail.com, τηλ.: 22510-54.739, 6941-657.126 (9:00-14:30).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας