Ανακυκλώστε τις παλιές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές σας συσκευές-Τετάρτη 3 Απριλίου στο προαύλιο του Νηπιαγωγείου-Δημ.Σχολείου Ροδοδάφνης

448

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ”

 

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας πάντοτε στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν την περιβαλλοντική και οικολογική συνείδηση σε μικρούς και μεγάλους. Γι’αυτό το λόγο, καλεί τους συμπολίτες να συμμετάσχουν στη δράση που οργανώνουν το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Ροδοδάφνης σε συνεργασία με το κατάστημα «Κωτσόβολος» και που αφορά σε ανακύκλωση παλιών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας «Αειφόρο Σχολείο».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρες από 9 π.μ. έως 7 μ.μ. στον προαύλειο χώρο των δύο σχολείων και στη διάρκειά της, όποιος επιθυμεί, μπορεί να φέρει παλιές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές προς ανακύκλωση, με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση των παιδιών από την τρυφερή τους ηλικία, σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Εκ μέρους του Δ.Σ., η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Βασιλική Ψυχράμη συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Ροδοδάφνης αλλά και το κατάστημα «Κωτσόβολος» για αυτή την πρωτοβουλία και εύχεται να βρουν πολλούς μιμητές.