Ο Μάριος Φραγκούλης μάγεψε το κοινό υπό το φως της πανσελήνου, στο Αρχαίο Θέατρο της Αιγείρας

0
396
Φώτο: Νίκος Ζησιμόπουλος

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία είχαν όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουλίου, στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου της Αιγείρας, με τον Μάριο Φραγκούλη  να ερμηνεύει με το μοναδικό του τρόπο, ξεχωριστές μουσικές επιτυχίες μπροστά στο κοινό που κατέκλυσε το χώρο.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης πλαισιωμένος από ταλαντούχους μουσικούς καθώς και από την ερμηνεύτρια Μυρτώ Βασιλείου παρουσίασε κομμάτια από τη νέα δισκογραφική του δουλειά «Γαλάζια Λίμνη» (σε συνεργασία με τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Άρη Δαβαράκη) καθώς και πολλά κομμάτια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Η υψηλή αισθητική του προγράμματος που ενθουσίασε το κοινό σε συνδυασμό με την εξαιρετική σκηνική παρουσία του Μάριου Φραγκούλη, αποτυπώθηκε μέσα από κομμάτια όπως το «Πετάω» του Σταμάτη Κραουνάκη από την ταινία «Πεθαίνοντας στην Αθήνα»,  “Historia de un amor”,  “Caruso”, «Πες μου μια λέξη» «Θεός αν είναι» και πολλά άλλα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, το κατενθουσιασμένο κοινό ζήτησε από τον καλλιτέχνη να συνεχίσει, πράγμα που εισακούστηκε, αφού ο καταξιωμένος καλλιτέχνης συνέχισε για αρκετή ώρα ακόμη να μαγεύει το κοινό με την χαρακτηριστική του ερμηνευτική ικανότητα αφήνοντας μια ξεχωριστή ανάμνηση στους τυχερούς θεατές που βρέθηκαν εκεί.

Τη συναυλία χαιρέτησε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Παπαχριστοπούλου, η οποία τόνισε τη σημαντικότητα του αρχαιολογικού χώρου και των πολιστικών δράσεων που συνδιοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας. Χαιρετισμό απεύθυνε επίσης και ο αντιδήμαρχος Αιγείρας – Ακράτας κ. Γιοβάς.

Ο επιβλητικός χώρος του Αρχαίου Θεάτρου της Αιγείρας, φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ξεχωριστής ποιότητας, με τις οποίες δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να επισκεφθεί το μνημείο, το οποίο ανοίγει τις πύλες του κάθε καλοκαίρι για τις συγκεκριμένες δράσεις.

Η ΔΗ.ΚΕΠ.Α. θα ήθελε να ευχαριστήσει την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, την Αντιδημαρχία Αιγείρας – Ακράτας, την Τοπική Κοινότητα Αιγών, τον Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγών – Βλοβοκάς «ο Βράχος», τον Φιλοπροοδευτικός και Εκπολιτιστικό Όμιλο Βλοβοκάς «Η Ομόνοια». Καθώς επίσης και το ξενοδείο «Σήμαντρο» για την φιλοξενία που προσέφερε.

Φωτογραφίες: Νίκος Ζησιμόπουλος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας