Αναδρομή στο λαϊκό τραγούδι με τις «Σερσέ Λα Φαμ», στο Διακοπτό, την Κυριακή 4 Αυγούστου

532

 

Την ευκαιρία να ακούσουν ένα μουσικό αφιέρωμα στα λαϊκά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν διαχρονική αξία, θα έχουν όσοι παρευρεθούν στην παραλία του Αγίου Νικολάου στο Διακοπτό, την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 21:00.

Τρεις νέες ταλαντούχες ερμηνεύτριες ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση – αναδρομή στα λαϊκά τραγούδια που αγαπήθηκαν, με τον τίτλο «Σερσέ Λα Φαμ». Ένα πρόγραμμα με ….άρωμα γυναίκας και διάθεση γλεντιού. Το λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις εκφάνσεις. Από το ρεμπέτικο στα λαϊκά του ΄60, του ΄70, του ΄80, με ενδιάμεσες στάσεις στην παράδοση και τα αρχοντορεμπέτικα. Τραγούδια που λατρεύτηκαν, με την υπογραφή κορυφαίων λαϊκών συνθετών, σε ένα πρόγραμμα καθαρόαιμης λαϊκής διασκέδασης.

Η Δήμητρα Σταθοπούλου, η Ελένη Καρακάση και η Επιστήμη Καμπουρόγλου, απογειώνουν το κέφι με ένα μουσικό παιχνίδι που συνεχώς αλλάζει χρώματα, εποχές και συναισθήματα.

Συμμετέχει η Δημοτική Παιδική Νεανική Χορωδία του Δήμου Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση.

Συμμετέχουν επίσης: η Ράνια Γκικοπούλου στην κιθάρα, η Ιωάννα Πάλλα στο ακορντεόν, η Αντωνία Οικονομοπούλου στο μπάσο και ο Στρατής Σκουρκέας στα κρουστά. Ο Βαγγέλης Ζαρμπούτης στο μπουζούκι και τις ενορχηστρώσεις και ο Δημήτρης Χαλιώτης στην επιμέλεια του προγράμματος.

Συνδιοργάνωση: ΔΗΚΕΠΑ – Αντιδημαρχία Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού – Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού.

Είσοδος Ελεύθερη