Διεθνής Συνάντηση για νέους πιανίστες στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης”, το διήμερο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου

0
220

Σε διεθνές μουσικό σταυροδρόμι για νέους πιανίστες από όλο τον κόσμο, θα μετατραπεί το Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” το διήμερο Πέμπτη 31 Μαρτίου και Παρασκευή 1η Απριλίου, σε συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) με τον Διεθνή Μορφωτικό Πολιτιστικό Χώρο “Ελληνικόν Ειδύλλιον” του κ. Ανδρέα Ντρέκη.

Στην 1η Διεθνή Συνάντηση Μουσικής, ταλαντούχοι πιανίστες από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και ΗΠΑ, καθώς και σπουδαστές πιάνου στο Μόναχο αλλά και από το Πρότυπο Ωδείο Αιγίου και το παράρτημα Πατραϊκού Ωδείου στο Αίγιο, θα παρουσιάσουν επιλεγμένα έργα μεγάλων συνθετών όπως Bach, Beethoven, Brahms, Chopin, Debussy, Mozart, Prokofiev, Rachmaninoff, Scarlatti. Η συναυλία θα δοθεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την Παρασκευή 1η Απριλίου το πρωί, η συναυλία θα επαναληφθεί τις πρωινές ώρες στον ίδιο χώρο, με προσκεκλημένους μαθητές από σχολεία της Αιγιάλειας και με σκοπό τη μύηση της μαθητικής κοινότητας της περιοχής στην κλασική μουσική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας