Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας ‘ΟΜΟΡΦΩΣ’ της Βικτωρίας Τζουρά, στο Παναγιωτοπουλέικο-Ανοιχτή μέχρι 19 Απριλίου

378

Με τη συμμετοχή αρκετών φίλων της τέχνης της φωτογραφίας, άνοιξε για το κοινό το απόγευμα του Σαββάτου η πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας της αιγιώτισσας Βικτωρίας Τζουρά με τίτλο “Ομορφώς”, η οποία φιλοξενείται στο Παναγιωτοπουλέικο αρχοντικό στο Αίγιο, μέχρι την Κυριακή 19 Απριλίου.

 

Πρόκειται για την πρώτη έκθεση που πραγματοποιείται εντός του χώρου του υπέροχου νεοκλασσικού κτιρίου που κοσμεί το κέντρο του Αιγίου και όπως υπογράμμισε μιλώντας στους παρευρισκομένους η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, στόχος είναι στο εξής, κάποιες αίθουσες του κτιρίου να αξιοποιούνται για να παρουσιάζεται στο ευρύ κοινό η δουλειά νέων δημιουργών της πόλης.

Για τις εξαίρετες ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Βικτωρίας Τζουρά μίλησε η Ιστορικός Τέχνης κα Ντίνα Μποδιώτη, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις εναλλαγές των μορφών που εικονίζονται, ανάμεσα στο Φως και στο Σκοτάδι. Η φωτογράφος από την πλευρά της, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι την τίμησαν με την παρουσία τους.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και λειτουργεί καθημερινά 10.30-13.30 και 18.30-21.30. Από Μ.Πέμπτη έως Μ.Σάββατο θα λειτουργεί 11.00-18.00, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνει κλειστή.

[widgetkit id=255]