Εγκαινιάστηκε η έκθεση με έργα Π.Φειδάκη, Κ.Παπατριανταφυλλόπουλου και Στ.Παπατριανταφυλλοπούλου, στη Δημοτική Πινακοθήκη Ακράτας

0
401

Μια σπουδαία έκθεση ζωγραφικής και κεραμεικής φιλοξενεί εν μέσω καλοκαιριού η Δημοτική Πινακοθήκη Ακράτας, σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.. Η έκθεση εγκαινιάστηκε το Σάββατο το απόγευμα με την παρουσία αρκετών φίλων της τέχνης από όλη την Αιγιάλεια.

Στο χώρο της πινακοθήκης, εκτίθενται έργα του αξέχαστου Πάνου Φειδάκη, που καταγόταν από την Κουνινά Αιγιαλείας, καθώς και έργα ζωγραφικής του Κώστα Παπατριανταφυλλόπουλου από τα Βραχνέικα Πατρών και κεραμεικής της Στεφανίας Παπατριανταφυλλοπούλου από την Αθήνα.

Ειδικά για τον Πάνο Φειδάκη, πρόκειται για τη δεύτερη φορά που τιμάται στον τόπο του μετά από την αξέχαστη έκθεση έργων του στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιγίου, το 1997. Στα εγκαίνια της έκθεσης, παρόντα ήταν και μέλη της οικογένειας του αδικοχαμένου ζωγράφου, που χάθηκε με μυστηριώδη τρόπο μόλις στα 46 του χρόνια στο απόγειο της πολύ αξιόλογης καλλιτεχνικής του παρουσίας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 30 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά 6-9 το βράδυ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας