Εξελίσσεται η πρωτοβουλία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου-Συγκρότηση ομάδων εργασίας ανά θεματικό αντικείμενο

0
227

Με τη συγκρότηση Ομάδων Εργασίας ανά θεματικό αντικείμενο και επί μέρους συναντήσεις των μελών που συμμετέχουν, εξελίσσεται η πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Αιγιαλείας, μέσω δράσεων ποικίλων μορφών τουρισμού και διασύνδεσης του πολιτισμού και του τουρισμού με την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Η πιο πρόσφατη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, υπό τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κ. Κωνσταντίνο Κλάγκο.

Οι συμμετέχοντες τοποθετήθηκαν επί της εξέλιξης του έργου τους και κατέθεσαν διάφορες προτάσεις που άπτονται των ενδιαφερόντων τους και που στόχο έχουν την ανάδειξη των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Αιγιάλειας, ως κοινωνών της ταυτότητας της περιοχής.

Όπως προβλέπεται, οι ομάδες δημιουργούνται εκτός περιχαρακωμένων και χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών και αποτελούνται από καταξιωμένους και έμπειρους Αιγιαλείς διαφόρων ειδικοτήτων, σχετικών με την τουριστική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας