Έκθεση PELOPONNISOS EXPO: Θετικός ο απολογισμός της παρουσίας του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

0
329

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για το Δήμο Αιγιαλείας και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., η παρουσία τους στην έκθεση PELOPONNISOS EXPO 2016 στην Τρίπολη (9-13 Νοεμβρίου). Την έκθεση διοργάνωσαν τα Επιμελητήρια της γεωγραφικής περιοχής της Πελοποννήσου και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από όλη την Πελοπόννησο, καθώς χιλιάδες επισκεπτών συνέρρευσαν κατά τη διάρκεια του πενθημέρου.

Το περίπτερο «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Παραμυθένιο ταξίδι, μεθυστικό» εντυπωσίασε με την πρωτότυπη παρουσίαση των δράσεων της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το εξαιρετικό δρώμενο από το παραμύθι του Πάρκου των Χριστουγέννων «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια από τους επισκέπτες της έκθεσης.  Σημειώνεται ότι διανεμήθηκαν πάνω από 2.500 χιλιάδες έντυπα, ενώ πάνω από 600 επισκέπτες συμμετείχαν στην κλήρωση για τη φιλοξενία στην Αιγιάλεια κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων «Πάρκο των Χριστουγέννων», «Εν Συρμώ» και «Οινοξένεια».

 

http://youtu.be/JBr0knrLekM

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και βασικός διοργανωτής της έκθεσης κ. Ιωάννης Μπουντρούκας μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κα Ντίνα Νικολάκου, τίμησαν το περίπτερο της Αιγιάλειας κάνοντας την κλήρωση το απόγευμα της Κυριακής και αναδεικνύοντας τους τυχερούς επισκέπτες που θα φιλοξενηθούν στο Δήμο Αιγιαλείας κατά τη διάρκεια των επόμενων εκδηλώσεων.

Τα ονόματα των τυχερών και οι ξενώνες που θα τους φιλοξενήσουν είναι:

α) Το Πάρκο των Χριστουγέννων 2016
1.    Θεοδωρόπουλος Χρήστος (Hotel Africa)
2.    Μακρή Γιώτα (Ξενώνας Γαία)
3.    Αλειφερόπουλος Γιάννης (Hotel Kanelli)
4.    Παναγιωτοπούλου Μαρία (Harmony Hotel Apartments)
5.    Filas Grinilda (Ξενώνας Καλλίστη)
Επιλαχούσα: Μίχου Βασιλική
Οι παραπάνω 5 τυχεροί κερδίζουν, πέραν της φιλοξενίας, δωρεάν συμμετοχή των παιδιών στα παιχνίδια του Πάρκου των Χριστουγέννων 2016, προσφορά της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

β) Εν Συρμώ 2017
1.    Λαμπρόπουλος Δημήτρης (Ξενώνας Μελίτη)
2.    Καραλή Βασιλική (Ξενώνας Γιογκαράκης)
3.    Αντωνοπούλου Αθανασία (Ξενώνας Καλλίστη)
Επιλαχούσα: Δροσάκη Φρόσω
Οι παραπάνω 3 τυχεροί κερδίζουν, πέραν της φιλοξενίας, δωρεάν εισιτήρια με επιστροφή για τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο Διακοπτού-Καλαβρύτων κατά την επίσκεψή τους τον Μάη 2017, προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

γ) Οινοξένεια 2017
1.    Σταμούλης Αναστάσης (Αρχοντικό Γεροφώτη)
2.    Μαγκλή Αγάθη (Ξενώνας Καλλίστη)
Επιλαχούσα: Χατζή Κωνσταντίνα
Οι παραπάνω 2 τυχεροί κερδίζουν πέραν της φιλοξενίας φιάλες με εκλεκτό τοπικό κρασί κατά την επίσκεψή τους τον Αύγουστο 2017, προσφορά των οινοποιείων του Δικτύου «Οινοξένεια».

Ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., ευχαριστούν όλους όσοι εργάστηκαν και στήριξαν με την παρουσία τους τη συμμετοχή τους στην PELOPONNISOS EXPO 2016, καθώς και τους χορηγούς των δώρων που κληρώθηκαν. Ένα ακόμα βήμα προς την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη είναι πια γεγονός και η προσπάθεια θα συνεχιστεί για ακόμα περισσότερα και καλύτερα πράγματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας