Επίσκεψη ΚΑΠΗ στην Έκθεση Αρχαίας Τεχνολογίας

546

Την έκθεση του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας του Κώστα Κοτσανά με τις σημαντικότερες εφευρέσεις των Αρχαίων Ελλήνων, επισκέφθηκαν αρκετά μέλη του ΚΑΠΗ την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της κας Πόπης Κατσιβάλη, θαυμάζοντας από κοντά το μεγαλείο του αρχαιοελληνικού τεχνολογικού θαύματος. Τα δεκάδες αξιόπιστα και λειτουργικά ομοιώματα εφευρέσεων, που ξεκινούν από την περίοδο του 2000 π.Χ. και φτάνουν μέχρι το τέλος του αρχαίου ελληνικού κόσμου εντυπωσίασαν όλες τις κυρίες που αποχώρησαν ενθουσιασμένες.

 

Υπενθυμίζεται πως η έκθεση λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα 9.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. & 5.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ. μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλαιό Νοσοκομείο). Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και υπάρχουν πάντοτε διαθέσιμοι ξεναγοί που εξηγούν τις λεπτομέρειες στους ενδιαφερόμενους. Οι σχολικές επισκέψεις  πραγματοποιούνται με δηλώσεις συμμετοχής και κατόπιν προσυνεννόησης ενώ οι μαθητές που έχουν επισκεφθεί την έκθεση έως σήμερα έχουν ήδη ξεπεράσει τις 3000 συμμετοχές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο και φαξ 26910-28210, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση dhkepaigialeias@gmail.com